Най - точният хороскоп за 19 януари

Астро
06:53 - 19 Януари 2022
2863
Най - точният хороскоп за 19 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 19 януари Луната продължава транзита си през огнения знак Лъв. Докато Луната е в този знак, днес и утре, тя ще оказва все още силно влияние по отношение на нуждата ни от признание и любов. Тя ни вдъхновява и зарежда с творческа енергия.

Вършим поетите ангажименти „със сърце“, но и със замах. До около обяд все още е активен предизвикателният й аспект към Уран в Телец, а след това е в такъв аспект и към Сатурн във Водолей. Сатурн е планетата на ограниченията и трудностите, на уроците които трябва да научим. Този ден е труден за преговори и взаимодействие между държавните институции. В публичното пространство отново ще възникват политически скандали и конфликти във властта. Трудно ще се постига единодушие по важни въпроси и можем да станем свидетели на нови обрати. На дневен ред ще бъдат важни теми, свързани с децата, с властта, спорта, бизнеса, цените на тока и горивата.

Ретроградните Венера и Меркурий започват много сериозно да затрудняват малкия бизнес и все повече фирми стигат до фалити заради новите сметки за ток и газ.

Емоциите са горещи и в някои моменти излизат от контрол при такива неблагоприятни аспекти. И всичко това измества фокуса от забавленията, активирайки ярки изблици на изразяване на чувствата. Това, което може да ни помогне в тези трудни месеци и дни, е заниманието с хоби и творческа дейност, музиката, подкрепата на приятелите ни и обичта на близките ни.

Не натоварвайте сърцето с твърде много физическа работа и с негативни емоции.

Този ден е по-неблагоприятен за родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Отложете по-важни срещи и задачи за следващ, по-благоприятен за вас ден.

И днес ще реализирате по-трудно вашите цели и планове. А и по-често ще срещате неразбиране от страна на хора, от които зависи тяхната реализация. Силното желание и усилията, които ще положите за да постигнете резултати, ще отнемат много от енергията ви и ще повишат стреса, което от своя страна понижава имунитета.

А това знаем всички до какво води – по-уязвими сме към различни заболявания. Стремете се към по-позитивно мислене, ограничете контактите с негативно настроени хора, не гледайте новини, слушайте хубава музика, спортувайте или се разхождайте на чист въздух, организирайте романтична вечеря, забавлявайте се с нещо приятно за вас.

И днес Луната в Лъв няма хармонични аспекти към другите планети, но поне е в благоприятен аспект към рожденото Слънце на родените през втора декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. На фона на другите зодиакални знаци вие сте много по-облагодетелствани и подкрепени от планетното влияние днес. Физически и емоционално сте по-стабилни, по-лесно ще се изявявате в обществото и денят за вас ще е по-ефективен, с повече поводи за усмивки. Бъдете здрави!