Най-точният хороскоп за 19 юли

Астро
07:10 - 19 Юли 2021
4300
Най-точният хороскоп за 19 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 19 юли Луната продължава транзита си през знака Скорпион и на този ден продължава нейното силно въздействие върху нашите преживявания и емоционално състояние. Както вече написах в предходния хороскоп, Луната в Скорпион не се отразява по-най-положителния начин върху чувствата ни, а и върху действията ни. Склонни сме да реагираме доста емоционално, да отмъщаваме, да манипулираме, а някои хора дори да бъдат твърде агресивни в поведението си по пътя към целта. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат темите за престъпността, подкрепата от другите хора (към която се стремим), работата на прокуратурата и полицията, горивата (цени и качество), енергийни въпроси, осигуряване, застраховки, здравеопазването и не на последно място – управлението и властта. Луната в Скорпион на този ден образува няколко аспекта и конфигурации – хармонични аспекти със Слънцето в Рак, с Нептун в Риби и с Плутон в Козирог, а дисхармонични – с Венера и Марс в Лъв.

Денят е подходящ за взимане на важни решения, свързани с енергетиката, здравеопазването, социалната политика, застрахователните и осигурителни дружества, банките, гробищните паркове, властта.

Денят е неблагоприятен за големи капиталовложения, уреждане на финансови въпроси; разрешаване на проблеми в сферата на спорта, хазарта, военните, полицията, прокуратурата и други. В тези сфери трудно ще бъде постигнато разбиране и съгласие. Желанията са прекалено силни и дълбоките конфликти продължават във властта, за съжаление.

Първият работен ден е по-неблагоприятен за родените вече през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Луната в Скорпион (емоциите) в предизвикателния си аспект с Венера (любов, пари, ценности) и Марс (воля, действие, смелост) в Лъв повишават опасността на този ден за прояви на ревност и конфликти от интимен характер, за финансови проблеми или загуба / кражба на пари и ценности. Може да се чувствате неоценени в работата си или недостатъчно обичани.

Стремете се да не давате повод за ревност, не бъдете твърде взискателни към хората или настоятелни, вършете задълженията си стриктно.

Скорпионът може да бъде много критичен, саркастичен, отмъстителен, нараняващ емоционално хората, а в най-лошия случай и агресивен. Не предприемайте рискове, предпазвайте от неприятности с контролни органи и от инциденти. На много повече късмет, успехи и благоприятно развитие в делата и взаимоотношенията с хората могат да разчитат родените под знаците и най-вече през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще се чувствате вдъхновени, романтично настроени, състрадателни и готови да помогнете, интуитивно ще намирате вярната посока и път към сърцата на хората. Пред вас се отварят широко врати, не пропускайте шансовете си. Чудесен ден за творческа и научно изследователска работа, за хуманитарни дейности, медитация, обществени изяви, разкриване на тайни и мистерии, уреждане на наследствени въпроси, банково-кредитни и т.н. Бъдете здрави!