Най -точният хороскоп за 19 юли

Астро
06:17 - 19 Юли 2022
4686
Най-точният хороскоп за 19 юли

На 19 юли Луната продължава транзита си през огнения знак Овен. В сутрешните часове тя все още е в съвпад с Юпитер, планетата на експанзията, успеха и растежа. Емоциите са наситени, преживяванията горещи.

Изпълнени сме с вяра, ентусиазъм и енергия. Много по-инициативни, смели и дейни сме. Овен е знак, управляван от Марс, затова днес трябва да сме много по-внимателни и да не реагираме гневно и агресивно. Нетърпеливи сме, искаме всичко да се случва бързо и ако това не става така, може да избухнем лесно. Реакциите и възприятията ни са бързи. Лесно приемаме нови идеи.

Денят е подходящ за взимане на спешни и неотложни решения в краткосрочен план. Юпитер и Луната в Овен ни дават шанс да реализираме много от целите и идеите си днес. Разбира се, трябва да внимаваме за конфликти и да сдържаме малко повече своите емоции.

Добър ден за придобиване на знания, за научна работа, разрешаване на юридически въпроси, приемане на закони, взаимодействие със задгранични партньори, рекламна и издателска дейност.

Не е добър денят за дългосрочни планове и решения. Препоръчително е добре да се обмисля всяко действие и решение, да не се прибързва. В здравословен план са уязвими мозъчното кръвообращение, сърдечната дейност, очите и главата. Неблагоприятен ден за мозъчни и други операции в областта на главата, за вадене на горни зъби. В късните часове на деня Меркурий от Рак преминава в огнения знак Лъв, където ще бъде до 4 август.

Лъвът е сърцат, честолюбив, открит в общуването си. В този период ще изразяваме мнението си много по-смело и ще бъдем по-креативни. Предстоят и някои доста напрегнати аспекти на Меркурий в края на юли с Марс и Уран в Телец, както и със Сатурн във Водолей. Тогава може да се очакват и по-драматични събития, конфликти, инциденти и аварии – 22, 28, 29 и 30 юли.

Този ден е по-благоприятен за родените през втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Склонни сте да проявявате повече щедрост в контактите и сте много инициативни. Решенията и действията ви са градивни и имате възможност за успешни изяви, победи, придобиване на голям авторитет и заемане на лидерски позиции.

Много успешен ден за работещите в сферата на закона, военните, полицията, мениджърите, спортистите.

Луната и Юпитер в Овен са в по-неблагоприятно разположение и съответно влиянието за родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Високите ви цели и амбиции, повишената емоционалност може да ви подтикнат към риск и прибързани реакции или решения. Днес трябва да бъдете по-търпеливи и да не предприемате риск.

Повишена е опасността от грешки поради недообмисляне и липсата на търпение. В световен план са възможни сериозни пожари, експлозии, тежки военни атаки, протести и по-агресивни прояви, инциденти с влакове и други транспортни инциденти. Препоръчително е да не се шофира с висока скорост, да не се правят дългосрочни капиталовложения. Спазвайте законите и се предпазвайте от наранявания.

Меркурий в Лъв от 19.07 до 04.08.2022 год. в личен план ще има по-благоприятно влияние в общуването, преговорите, търговските сделки и други за родените под знаците и с Меркурий в Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

По-неблагоприятно ще е влиянието му в този период, особено на 22, 28, 29 и 30 юли при родените под знаците и с Меркурий в Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Избягвайте на тези дати пътуване на дълъг път и спорове. Шофирайте с повишено внимание и се стремете всякакви документи в работата ви да са в изправност. Бъдете здрави!