Най-точният хороскоп за 19 юни

Астро
08:06 - 19 Юни 2021
3422
Най-точният хороскоп за 19 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 19 юни Луната продължава транзита си през въздушния знак Везни. Съботният ден е зареден с по-позитивна енергия – Луната образува голям въздушен тригон (много положителна конфигурация) с ретроградните планети Меркурий в Близнаци и Сатурн във Водолей. Едва в късните часове на 19 срещу 20 юни Луната образува таоквадрат (неблагоприятна конфигурация) с Венера в Рак и с Плутон в Козирог, който ще бъде активен и през първата половина на неделния ден.

Хармоничните аспекти винаги зареждат хората с енергия и настроение.

На този ден те помагат да постигаме по-лесно целите и желанията си. Въздушните планети ни вдъхновяват и ентусиазират. Чувстваме се емоционално и физически по-стабилни. Общуването ни с хората е естествено, контактите – ползотворни. Закрилят ни от опасности и неприятни преживявания. Луната във Везни и големият въздушен тригон с участието на Меркурий и Сатурн е с най-благоприятно влияние за родените през втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. На този ден към тази група можем да причислим и някои от представителите на знака Везни – само онези от вас, чието Слънце в рождения хороскоп е с хармонични аспекти от други планети. Денят е чудесен за излети сред природата, за романтични срещи, семейни празници, срещи и разговори със приятели, творчески занимания, посещение на обществени мероприятия и организиране на купони, подобряване на взаимоотношения.

Луната във Везни през целия ден не образува предизвикателни аспекти с останалите планети. Както споменах, едва в късните нощни часове образува неблагоприятни аспекти с Венера и Плутон. Звездите са с по-неблагоприятно влияние за родените през втора декада (през нощта и за трета декада) на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада.

Енергията и емоциите ви са нестабилни, променливи.

За вас е много важно да не проявявате твърде много капризи, да бъдете по-търпеливи в отношенията с хората и особено с близките си, да не давате поводи за ревност и да обръщате малко повече внимание на любимите си хора. Налага се да правите компромиси в името на спокойствието и постигането на хармонична среда в обкръжението си. При някои от вас, които не успеят да овладеят емоциите си, са възможни конфликти в партньорствата и неудовлетвореност от нечие поведение или пренебрежение. Венера е планета не само на любовта и партньорството, но и на парите / ценностите. Ако отсъствате през уикенда от дома си, вземете превантивни мерки срещу обири на пари или ценности. Не прекалявайте с количествата храна и алкохол, ограничете тестените и сладки храни. Обградете се с положително настроени хора и се занимавайте с приятни за вас дейности. Бъдете здрави!