Най-точният хороскоп за 19 юни

Астро
06:06 - 19 Юни 2022
2244
Най-точният хороскоп за 19 юни

В 02:02 часа българско време на 19 юни Луната навлиза във водния знак Риби, където ще бъде до 06:37 часа на 21 юни. При транзит на Луната в този знак всички някак забавяме темпото. Ставаме по-замислени, меланхолични, замечтани, много чувствителни и емоционални. Засилени са интуицията и вярата ни в доброто, както и желанието ни за малко спокойствие и емоционален комфорт.

Някои хора може да усещат липса на енергия и апатия. Препоръчително е днес да си дадем всички повече време за почивка и възстановяване от напрежението през седмицата. Луната в Риби има силно влияние върху психиката ни, затова не е добре през следващите два дни и половина да я натоварваме с негативни преживявания. Силната вяра може да направи някои хора уязвими за измами.

Не се доверявайте на всеки и се предпазвайте от измамници. Днес Луната образува предизвикателен аспект към Меркурий в Близнаци, което прави деня за някои хора неблагоприятен за пътуване и шофиране, особено в нетрезво и неадекватно състояние. Звездите повишават опасността от транспортни инциденти, разсеяност или заспиване зад волана, за измами и кражби.

Препоръчително е властите да засилят контрола по пътищата. Този ден е подходящ за творчески дейности, медитация и всякакви други духовни занимания, спа процедури, романтични срещи.

Неделният ден е неблагоприятен за родените под знаците и най-вече през първа декада (и с други рождени планети) на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Може да чувствате сериозно емоционално напрежение, затова е добре днес да сте по-уединени и да ограничите контактите, за да избегнете излишни спорове и напрежение в отношенията, особено с приятели, роднини или съседи.

Бъдете по-мили с членовете на семейството си. Нуждаят се от вашето внимание и от споделяне. Денят не добър за вас и за шофиране – концентрацията ви е понижена. Склонни сте към обърквания, неправилни преценки и реакции. Ако все пак е наложително да шофирате, наспете се добре и не сядайте зад волана, ако сте употребили алкохол или наркотици, дори и да е било съботната вечер.

Предпазвайте се от нечие силно влияние, от телефонни и интернет измами, загуба на документи (ключове, телефон, личен багаж или информация). Не отваряйте съмнителни лични съобщения с линкове в социалните мрежи или в електронната ви поща.  Луната в Риби днес не образува все още с другите планети хармонични аспекти, но е в хармоничен аспект към Слънцето на родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Поради това и влиянието на Луната днес ще е по-благоприятно в емоционален и физически аспект за вас.

Разбира се, винаги има и изключения, особено ако някой измежду вас има други рождени планети в знаците Близнаци, Дева, Стрелец или Риби. Не забравяйте, че при Луна в Риби се нуждаем от топлота в отношенията, физически и емоционален комфорт, от пълен релакс. Бъдете здрави!