Най-точният хороскоп за 2 април

Актуални новини
07:32 - 02 Април 2021
3166
Най-точният хороскоп за 2 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 2 април, Луната продължава транзита си през знака Стрелец. Нейното вдъхновяващо влияние продължава и на този ден с огнената си страстна енергия.

Тя ни настройва позитивно и философски, изпълнени сме с енергия.

Засилва вярата ни в доброто, жадни сме за живот и пътешествия. Комуникираме свободно и пламенно, но на този ден много от хората ще реагират по-бурно – Луната е в предизвикателен аспект опозиция с Марс в Близнаци, а във вечерните часове образува неблагоприятен аспект и към Меркурий и Нептун в Риби. Марс е планета на действието, на борбата, агресията и инцидентите, а Луната управлява емоциите и реакциите ни. Затова звездите повишават опасността от по-сериозни конфликти и скандали в личен план и в публичното пространство, от пожари и експлозии, тежки транспортни и други инциденти, прояви на насилие, природни катаклизми и т.н. Успоредно с това аспектът на Луната към Нептун и Меркурий ще създава предпоставка за фалшиви новини, измами, кражби, фалшификации, задкулисни действия, хакерски атаки, газови експлозии, екологични замърсявания, инциденти с влакове и други. В здравословен план сме уязвими към инфекции и зарази, затова на този ден бъдете по-предпазливи.

На 2 април Луната в Стрелец в сутрешните часове образува хармоничен аспект със Слънцето и Венера в Овен, които ще вдъхновяват и настроят по-романтично представителите на втора и трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Денят за вас е благоприятен за романтични срещи и празници, преговори с партньори или опоненти, пътувания, уреждане на финансови въпроси, изглаждане на взаимоотношения, покупки за семейството и дома, излети сред природата, творчески занимания и всякакви забавления. Неблагоприятните аспекти между планетите на този ден, които описах по-горе, ще внасят повече напрежение в ежедневието и особено във взаимоотношенията с околните при родените през втора и трета декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади. Денят за вас крие опасности и вие трябва да сте много по-сдържани и предпазливи както в общуването, така и в решенията и в действията си. Само положителната настройка и почтеност ще ви носят ползи и денят може да бъде много по-ползотворен, ако не реагирате нервно или агресивно. Бъдете най-внимателни за някакви неприятности с близки и с хората, от които зависите, както и за инциденти. Бъдете здрави!