Най-точният хороскоп за 2 август

Астро
06:49 - 02 Август 2022
3544
Най-точният хороскоп за 2 август

На 2 август в часовете от 01:29 и 07:05 българско време Луната в Дева е „без курс“, т.е. не образува главни аспекти с другите планети и се подготвя да смени знака си. В 07:06 часа тя навлиза във въздушния кардинален знак Везни, където ще бъде до 14:47 часа на 4 август. Везни е знак, управляван от Венера – планета на баланса, партньорството, любовта, красотата, изкуството и справедливостта.

Затова през следващите два дни и половина те ще са основен приоритет за всички нас. Нуждаем се от хармония в отношенията, от любов, от справедливост в разрешаването на конкретни въпроси, а изкуството и всичко красиво около нас ще ни набавя така нужната ни „духовна“ храна. Стремим се да изглеждаме добре, с добри обноски и балансирано поведение.

Склонни сме на компромиси в името на мира и разбирателството. Дните са подходящи за подобряване на взаимоотношения, дипломатически преговори, сътрудничество, разрешаване на юридически въпроси и други законодателни действия, творческа работа, покупка на красиви дрехи / аксесоари / художествени произведения, за организиране и провеждане на обществени мероприятия; за посещение на изложби, модни събития, театър, кино, концерт и други места за забавления.

Днес Луната във Везни е в дисхармоничен аспект с Юпитер в Овен. Тъй като Луната се свързва с реакциите и емоциите, а Юпитер има свойството да увеличава и разширява, затова е препоръчително да не се прекалява в нищо и да се държат емоциите под контрол.

Луната във Везни е с най-положително влияние днес за родените през първа декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще се чувствате стабилни физически и емоционално, уважавани и харесвани от хората. Ще привличате тяхното внимание с позитивното си настроение, дипломатично поведение и с мекото си отношение към околните.

За вас деня е чудесен за обществени изяви, бизнес преговори, творчески занимания, интимни срещи и започване на нови връзки, годеж или бракосъчетание, разрешаване на юридически дела и за всякакви други развлечения (включително сред природата). Опозицията на Луната с Юпитер във Везни може да бъде с по-неблагоприятно влияние за родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада.

Желанията и чувството ви за справедливост са доста силни, амбициозни сте и взискателни към хората.

Въздържайте се от крайности, проява на капризи и прекалени изисквания към другите, ако искате да избегнете спорове. Спазвайте всякакви правила и закони – от една страна Луната е в един от знаците на закона Везни и е в опозиция към Юпитер, който също има връзка със законодателството. Ако чувствате емоционално напрежение, прилив на енергия и силно желание да предприемете някакъв риск, намерете начин да се успокоите чрез слушане на музика, някакви творчески и други приятни за вас занимания.

Денят за вас не е благоприятен за разрешаване на юридически дела. Стремете се към хармония и умереност във всичко. Не прекалявайте с употребата на алкохол, с консумацията на сладки и тестени храни. В световен план е повишена опасността от инциденти с влакове, морално-етични конфликти в публичното пространство, етнически конфликти, нарушаване на законите – кражби, обири на пари и ценности и други. Бъдете здрави!