Най-точният хороскоп за 2 ноември

Астро
06:40 - 02 Ноември 2021
2539
Най-точният хороскоп за 2 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 2 ноември Луната преминава през въздушния кардинален знак Везни – знакът на партньорството и сътрудничеството, на хармонията, любовта, красотата, изкуството, справедливостта. Луната ще бъде в този знак до 02:52 часа на 4 ноември. През следващите два дни желанието ни за компромиси е силно. Стремим се да изглеждаме добре и сме по-суетни. Нуждаем се от споделяне и подкрепа, от положителна оценка и спокойно, хармонично общуване. Грубото отношение и арогантността ни отблъскват. Привлича ни изкуството, модата, природата и всичко красиво в обкръжението ни. Дните са подходящи за разкрасяващи процедури, посещение на художествени галерии, модно ревю, концерт, кино и т.н.; за организиране или провеждане на обществени културни мероприятия, за покупки на всякакви красиви вещи – дрехи, бижута и други аксесоари, както и произведения на изкуството. Луната на този ден е в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, които дават добри възможности за решаване на важни законодателни, други държавни и дипломатически въпроси, за взаимодействие с и между институции, разговори и преговори на високо държавно и международно ниво.

Препоръчително е да се ограничат сладките и тестени храни. Денят е неподходящ за операции на бъбреци, липосукция на бедрата, пластични операции и корекции.

2 ноември е зареден с най-положителна енергия за родените под знаците и най-вече през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Вашият сериозен и справедлив подход, добро отношение към хората, концентрацията и добрата организация ще ви прокарват път към всеки. С лекота ще успявате да вършите своите ангажименти и постигате целите си. Много добър ден за разговори с шефове и други висшестоящи лица, за романтични срещи, за покупка на недвижимо имущество и всякакви други красиви, стойностни неща за вас или за дома. Зарадвайте своя партньор/ка с подарък (макар и дребен) или цвете, направете си нова прическа, излезте на разходка или посетете някакво културно мероприятие. Облечете се елегантно и не забравяйте за добрите маниери на поведение у дома. Везни е най-чаровния, ако не най-красивия знак. А с усмивка и мило отношение отварят всяка врата и сърце. За тях красотата и любовта са важни. Луната във Везни на този ден не образува дисхармонични (неблагоприятни) аспекти с другите планети. Но тя е разположена неблагоприятно към рожденото Слънце при родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Затова вие трябва да бъдете по-внимателни в общуването с хората, по-търпеливи и отзивчиви. Нужни са компромиси и по-малко капризи, за да бъдат избегнати някакви конфликти. Предпазвайте се от неприятности или инциденти. Настроението и емоциите при някои от вас ще са променливи, нестабилни. Не се натоварвайте прекалено и не предприемайте рискове. Бъдете здрави!