Най-точният хороскоп за 2 юли

Астро
06:52 - 02 Юли 2022
2734
Най-точният хороскоп за 2 юли

На 2 юли Луната продължава транзита си през знака Лъв. Днес тя е в хармоничен аспект с Венера в Близнаци в ранните сутрешни часове, което благоприятства разговорите и преговорите, а също разрешаването на някои финансови въпроси и партньорски взаимоотношения.

След около 10 часа вече активира предизвикателен, дисхармоничен аспект към Уран в Телец. А в късните часове на деня и през нощта срещу 3 юли образува дисхармоничен аспект и към Сатурн във Водолей. Уран ще повиши напрежението в обществото и в личния живот на някои от представителите на Зодиака. Създава предпоставка за тежки обществено-политически трусове и обрати, протести, прояви на агресия, технически аварии, пожари и експлозии, мощни военно-въздушни атаки, инциденти с летателни апарати и други.

На дневен ред отново ще бъдат важни управленски въпроси, като рискът емоциите да ескалират още повече и да излязат от контрол е голям. Сатурн е планетата на кармата, отговорността, ограниченията и изпитанията. Страхувам се, че ако нашите политици не вземат разумно балансирано решение по казуса с руските дипломати, последствията за България могат да бъдат тежки.

И то не за политиците, а за българския бизнес и за народа. Зная, че сме между чука и наковалнята - политиката е трудна работа и то в такива тежки за света времена. Но апелът ми е да мислят предимно за българските интереси и да вземат решенията без да се влага емоция и да се налага мнение на всяка цена. Тези предизвикателни аспекти днес на Луната могат да предизвикат драматични ситуации, от което да страдаме ние обикновените хора.

Луната и аспектите й днес към Уран и през нощта към Сатурн, който ще е активен и в сутрешните часове на 3 юли, са с неблагоприятно влияние за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади.

Днес всеки, независимо под кой зодиакален знак е роден, който има Асцендент или други рождени планети между 10 и 30 градуса в знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей трябва да бъдат много по-разумни и внимателни. Звездите повишават опасността от травми, наранявания, сериозни конфликти, сбивания, криминални престъпления, катастрофи, инциденти в планините или в строителството. Да се избягва работа с ел. кабели и ток, поради опасността от токови удари, а също и с режещи машини.

Да се спазват стриктно правилата за безопасност по време на работа. Денят не е добър за пътуване със самолет и с автомобил на дълъг път. Ако се налага пътуване, то трябва да сте особено внимателни и концентрирани зад волана, включително и в населеното място по местоживеене. Това важи най-вече за младите шофьори с мощни автомобили.

Луната днес само в ранните часове е в хармоничен аспект с Венера и в късните часове активира такъв и с Меркурий в Близнаци, но положителното им влияние ще се усеща през целия ден при родените през втора и трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Ако има и някой между тези знаци с други рождени планети в Телец, Лъв, Скорпион или Водолей, също трябва да има едно наум и да не предприема рискове. Денят за вас като цяло е много позитивен и чудесен за семейни празници, излети, забавления и игри, интимни срещи, купони с близки и приятели, пътувания и всякакви други развлечения. Бъдете здрави!