Най-точният хороскоп за 2 юни

Астро
07:45 - 02 Юни 2021
2884
Най-точният хороскоп за 2 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 2 юни Луната продължава транзита си през знака Риби, като в 10:24 часа е във фаза Последна четвърт – двете светила са на 12 градуса съответно в Риби (Луната) и Близнаци (Слънцето). Чувствителността и днес е силна при много хора. Квадратурата между Слънцето и Луната ще оказва активно влияние върху психиката и начина ни на мислене. По-неблагоприятно е влиянието им за родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Някои хора ще се чувстват по-напрегнати емоционално, изключително емоционални и раними, несигурни в себе си. При транзит на Луна в Риби не сме така активни и инициативни.

Въображението ни е по-богато, но трябва да внимаваме да не преминаваме границите и да усложним деня си с напразни илюзии и неправилни преценки.

Както се казва „нищо не е такова, каквото изглежда“. Случващото е замъглено, размито, неясно. Денят не е добър за поставяне на ваксини и упойки. Може да доведе до опасни ситуации употребата на алкохол или опиати. Повишена е опасността от отравяния, коматозни състояния, инфекции и алергични прояви. Денят е подходящ за медитация и други духовни практики, за посещение при психолог, за творчески занимания, разкриване на тайни и престъпления, изчистване на организма от токсини с помощта на лунната диета, дарения и подпомагане на нуждаещи се от помощ хора.

Луната в Риби на този ден е в хармоничен аспект с Уран в Телец и те ще оказват много по-благоприятно въздействие на родените през втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ще сте склонни да експериментирате в търсенето на добри резултати, по-лесно ще се разбирате с околните. Ще се чувствате одухотворени и ентусиазирани. Ще ви спохождат нестандартни оригинални идеи. А ще получавате и нужната подкрепа от хората, за да постигате желаното.

Когато човек подхожда към хората с топлота и любов, неминуемо му се отплащат със същото.

Очаквайте неочаквани обрати и положително развитие на важните за вас въпроси за деня. Много добър ден също за обществена и групова работа. Приятни задушевни срещи и разговори с приятели и роднини за Телците. Успешно развитие на започнати ваши проекти. Добри новини от далеч за Раците. Успех може да имат работещите в сферата на рекламата, издателството, закона, образованието и духовните дейности за развитие. Много романтичен ден за Скорпионите. Ще се чувствате обичани и желани от любимите си хора. Децата ще ви радват със своите успехи и лични преживявания. Много динамичен ден за общуване и преговори за Козирозите. Успех в обучение, изпити, писане и изразяване на становища. Благоприятно развитие при разрешаване на семейни / роднински въпроси. Времето през седмицата 2 – 9 юни се очертава по-сухо и топло предимно в западните райони, а по-облачно и валежи може да се очакват в източните райони на страната (2, 3, 7 юни). В световен план може да има в някои региони бури и по-обилни валежи, които да доведат и до наводнения, като са възможни и градушки. Бъдете здрави!