Най-точният хороскоп за 20 април

Актуални новини
07:33 - 20 Април 2021
3544
Най-точният хороскоп за 20 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 20 април в интервала между 03:03 и 09:10 часа Луната в Рак е „без курс“ – тя е в края на знака, не образува главни аспекти с другите планети от Слънчевата система и се подготвя за смяна на знака. В 09:11 часа тя навлиза в огнения знак Лъв, където ще бъде до 16:08 часа на 22 април.

През следващите 3 дни мисълта ни напуска личните и домашни проблеми и от мнителни неособено общителни хора ставаме по-общителни и открити в общуването.

Променяме своето поведение и приоритети. В такива дни жадуваме за любов, внимание, авантюри, забавления и лукс. Самочувствието ни е повишено и сме много по-уверени в това, което правим. Стремим се да привлечем внимание и да бъдем в центъра на събитията. Емоциите са горещи и понякога дори драматични, а преживяванията ярки и запомнящи се. В 09:59 часа Луната е във фаза Първа четвърт, т.е. тя е в точен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса) със Слънцето в Телец. Този аспект между Слънце и Луна може да окаже по-дестабилизиращо влияние на този ден както в емоционален, така и във физически план при някои хора. По-уязвими са родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Не се натоварвайте прекалено физически и психически, енергията ви е променлива и нестабилна. Възможни са както конфликти с хора от обкръжението, така и здравословни неразположения, любовни / семейни драми, инциденти и неприятности от различно естество зависещи изцяло от заложеното в рождения хороскоп на всеки човек. Не правете големи капиталовложения, не купувайте онлайн скъпи дрехи, бижута, аксесоари и техника, за да не се окажат с ниско качество или някаква измама. Денят е добър за творчески и спортни занимания, игри и забавления, занимания с деца и с хобита. В здравословен план е уязвима сърдечно-съдовата система, затова не се натоварвайте много.

Луната на 20 април няма хармонични аспекти с другите планети, но тя е в такъв аспект към рожденото Слънце на родените през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Ще имате повече късмет в делата, по-лесно ще се разбирате с хората, ще получавате нужната подкрепа от тях. Много от вас ще печелят повече уважение, възможност за заемане на по-високи позиции и положителни изяви в обществото. Ще се чувствате енергични, с приповдигнато настроение.

Със своята щедрост, сърдечност и усмивка ще печелите сърцата на хората.

Добър ден освен за творческа работа и спорт, но и за интимни срещи и любов, за срещи и разговори на високо бизнес или политическо ниво, както и за провеждане на лунната диета за изчистване на организма от токсините. В обществен и световен аспект, обаче, денят не се очертава никак спокоен и ползотворен. Трудно ще се постига съгласие по важни вътрешно политически теми и в международните отношения поради прекалена гордост и самолюбие на хора от властта. Няма да са склонни на никакви компромиси, ще проявяват повече инат, отколкото да се стремят към сътрудничество за намирането на конструктивни решения по приоритетните въпроси. Казано накратко, ще има шоу и шок на политическата сцена. Колкото повече се стремят към власт и демонстрират власт по-уязвимите представители (Телец, Лъв, Скорпион и Водолей), толкова повече ще губят и ще се провалят. Възможни са трусове на борсите, финансови скандали, загуба на пари, кражби на пари и ценности, транспортни инциденти, технически аварии. Избягвайте пътуване на дълъг път и особено със самолет. Следващите три дни не са благоприятни за планови сърдечни операции. Бъдете по-щедри, раздавайте повече обич и усмивки. Това е печелившият билет през следващите дни. Бъдете здрави!