Най-точният хороскоп за 20 август

Астро
06:19 - 20 Август 2021
2218
Най-точният хороскоп за 20 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 20 август Луната в Козирог е „без курс“ в часовете от 02:59 до 11:49 българско време. Този интервал от време не е благоприятен за взимане на важни решения, нови начинания, подписване на договори и споразумения, за всякакви други важни дейности, изискващи точност и добра концентрация. Всякакви важни действия, извършени при Луна „без курс“, нямат шанс за успех и развитие в бъдещето.

Тези часове са благоприятни единствено за довършване на вече започнати задачи и за ежедневните рутинни дейности.

Първата половина от деня е по-неблагоприятна най-вече за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Бъдете по-съсредоточени в работата си и в други действия, за да не допускате сериозни грешки. В такива часове хората са по-разсеяни и объркани, пропадат планове и насрочени срещи, взети решения не се изпълняват или се отменят, подписани договори претърпяват промени или се нарушават на по-късен етап. Макар и „без курс“, позицията на Луната в Козирог има по-позитивно влияние в емоционален аспект за родените през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Но препоръките за първата част от деня са валидни за всички.

В 11:50 часа Луната навлиза във въздушния знак Водолей, управляван от планетата Уран, където ще транзитира до 15:42 часа на 22 август. През тези следващи два дни ще се появяват нови и нестандартни идеи, ще ни връхлитат неочаквани събития и обрати, ще ни вълнуват по-глобални и общочовешки въпроси и каузи. Ще бъдем много по-будни, нетърпеливи и със силно желание да разчупим всякакви стереотипи. Нуждаем се от повече свобода на действие.

Преценките ни са безпристрастни, мисленето логично, а емоциите сдържани и хладни.

Проблемите, които могат да възникнат при Луна във Водолей, са крайни реакции, поведение и променливо настроение при някои хора - Водолей управлява висшата нервна дейност. Затова в такива дни е препоръчително да се избягва нервното напрежение и стрес, както и продължително стоене на крак. Втората половина от деня е по-неблагоприятна за родените предимно през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Не се натоварвайте психически и физически.

Избягвайте работа с електричество, кабели и режещи машини, пътуване със самолет. Не предприемайте рисковани действия и шофирайте по-внимателно. Луната на този ден образува хармоничен аспект с Венера във Везни, които ще оказват много положително влияние както във физически и емоционален аспект, така и в партньорствата, в любовта и финансовите дела. Чудесен ден за вас за интелектуални и творчески дейности, покупка на техника, интимни срещи и всякакви забавления. Бъдете здрави!