Най-точният хороскоп за 20 май

Астро
07:45 - 20 Май 2021
3343
Най-точният хороскоп за 20 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 20 май Луната транзитира през земния знак Дева, където ще бъде до 04:35 часа на 22 май. През следващите два дни и половина Луната в Дева ще ни направи по-практични, предпазливи и ще мислим разумно. Няма да взимаме емоционално решенията си, ще се нуждаем от подкрепа, ще сме готови да помогнем на хората в нужда. В работата си ще сме по-прецизни, изпълнителни и ще вникваме във всичко детайлно. Проблеми могат да възникнат при някои хора, поради твърде критичното им мислене и мърморене. Повишено е желанието за перфекционизъм, за ред във всичко. Лошо няма, но всичко прекалено не е градивно и не носи добрите очаквани резултати. Затова е добре да не бъдем крайно критични и взискателни, ако искаме да избегнем пререкания. Добре би било да се експериментира, да се проверява всяка информация и да се търсят нови подходи и средства. Следващите два дни са благоприятни за упорита работа, обучение, анализи, научно-изследователска работа, писане и работа с документи, засаждане на растения, подстригване и всякакви оздравителни процедури, подреждане на офиса или покупка на офис техника и друго оборудване, за разрешаване на важни въпроси свързани със здравето на хората и дейността на здравеопазването като цяло. Следващите два дни не са благоприятни за операция на тънките черва, панкреас, дванадесетопръстник, далак, жлъчка, с изключение на спешни интервенции.

20 май е по-неблагоприятен ден за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. В сутрешните часове Луната е в предизвикателен аспект с Юпитер в Риби. Може да се чувствате по-емоционални от обикновено. Необходимо е да се спазват законите, да не се предприемат рискове, да не се прекалява в нищо. Предпазвайте се от неприятности със закона и от морално-етични конфликти с хора от обкръжението. Избягвайте пътуване с влак. Хранете се по-здравословно, ограничете мазнините и трудно смилаемите храни. Хармоничният аспект на Луната с Уран в Телец ще има по-позитивно влияние както в емоционален, така и във физически план при родените през първа и втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ще се появяват неочаквани нови възможности и идеи за бъдещи проекти, за начини в справянето с настоящи наболели въпроси. Лесно ще усвоявате, мисълта ви е логична. Това ще ви помага да взимате правилни решения и да действате прагматично. Ще сте енергични, ентусиазирани и далновидни. С лекота ще се разбирате с хората, ще срещате повече подкрепа от тяхна страна. Ще се изявявате успешно и имате шанс да постигнете отлични резултати. Добър ден за вас за подписване на договори, за покупко-продажби, за писане и подаване на документи, за обучение, ремонтни дейности, провеждане на медицински и други изследвания, започване на лечение. Много добър ден и за научни открития, технически нововъведения и разработки. Бъдете здрави!