Най-точният хороскоп за 20 март

Актуални новини
08:11 - 20 Март 2021
4322
Най-точният хороскоп за 20 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 20 март Луната продължава транзита си през подвижния въздушен знак Близнаци. На този ден също са активни комуникациите на всички нива в търсенето на бързи решения по важни въпроси. При Луна в Близнаци мислим бързо и логично, не влагаме много емоции и общуваме по-леко помежду си. Повишено е желанието ни за развлечения. Луната в ранните часове все още е в съвпад с Марс, затова трябва да сме по-предпазливи в действията си поне до около обяд.

След това тя образува благоприятен аспект с Юпитер във Водолей, а в късните часове на деня – неблагоприятен аспект с Нептун.

Съботният ден е чудесен за пътувания, излети и разходки на чист въздух, организиране на семейни празници и тържества, провеждане на обучение, обмен на информация, срещи и разговори с приятели и роднини, за всякакви забавления и интелектуални дейности. Важно е обаче да се спазват епидемичните мерки, свързани с Covid 19, тъй като е завишена опасността от заразявания – Нептун се свързва с инфекциите, а Луната в Близнаци управлява белите дробове и дишането. Ако решите да предприемете пътуване и излети, облечете се добре и се предпазвайте от простуди.

20 март е най-ползотворен и звездите ще носят повече късмет на родените през втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Ще сте изпълнени с енергия, добро настроение и много нови, перспективни идеи за бъдещето.

Не пропускайте този ден и се насладете на звездната хармония, която ще ви подсигури възможността за приятни преживявания и интересни нови контакти в празничния Тодоровден.

С предизвикателните аспекти на Луната в сутрешните и късните часове на деня с Марс и Нептун трябва да се съобразят родените предимно през втора декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, както и представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. Звездите създават предпоставка за нервно напрежение, конфликти или инциденти в сутрешните часове. Във вечерните часове са възможни разочарования и объркване, променливо настроение и емоционален дисбаланс. Предпазвайте се от измами, кражби, инфекции и простуди, пожари в дома, загуба на документи и информация. Не сядайте зад волана, ако сте употребили алкохол или упойващи вещества. Честита пролет и честит имен ден на празнуващите днес Тодоровден! Бъдете здрави!