Най-точният хороскоп за 20 ноември

Астро
06:09 - 20 Ноември 2021
3637
Най-точният хороскоп за 20 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 20 ноември Луната транзитира през въздушния знак Близнаци – знакът на комуникациите и интелекта, управляван от планетата Меркурий. Близнаци е подвижен, общителен и адаптивен знак, с бърз и логичен ум. Затова и през следващите два дни ще бъдем по-активни, общителни, любознателни. Ще взимаме своите решения логично, а не емоционално. Негативните черти в характера на този знак са непостоянство, прибързаност в изказванията, необмислени постъпки. В такива дни се нуждаем от разнообразие и движение. Засилено е желанието ни за придобиване на знания и умения, за обмен на информация. Това, за което трябва да бъдем по-внимателни, е да не се изказваме неподготвени, да обмисляме добре преди да кажем или предприемем нещо, да държим на думата си и да сме по-постоянни. На 20 ноември Луната е в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей. Добър ден за работа и уреждане на документи, подписване на договори и споразумения, вземане на решения, пътувания, търговски сделки, участия в интервюта, обучение, изразяване на мнение, писане на книги или други текстове, преподаване; покупка на книги, техника или автомобил. Меркурий има сирна връзка с нервната система, с белите дробове и дишането. Препоръчително е да работим по-спокойна обстановка, да проветряваме често помещенията, в които стоим.

Уикендът е много подходящ за разходки на чист въздух сред природата, за спорт и развлечения.

Съботният ден е по-неблагоприятен в емоционален план за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Може да се чувствате по-напрегнати, да влизате в спорове, да сте непостоянни и с твърде променливо настроение. Внимавайте какво и пред кого говорите, за да не ви въвлекат в интриги. Бъдете по-дипломатични. Предпазвайте се също от измами, кражби и транспортни инциденти (Близнаци и Меркурий управляват транспорта). Денят е много по-позитивен и ползотворен за родените под знаците и най-вече през първа и втора декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Към тази група спадат и онези представители на знака Близнаци, чието рождено Слънце е хармонично аспектирано от другите планети в рождения хороскоп. Единственото по-специфично нещо за вас е, че може да чувствате леко понижена енергия, недостатъчно сили. Ще общувате с лекота с околните, настроението е приповдигнато, изпълнени сте с много идеи, чувствате се вдъхновени и ентусиазирани. За вас денят е чудесен за срещи с приятели и роднини, забавления и спорт, излети, четене, писане, учене, посещение на културни мероприятия, покупка на техника и други. Бъдете здрави!