Най- точният хороскоп за 20 септември

Астро
06:56 - 20 Септември 2021
3005
Най-точният хороскоп за 20 септември

На 20 септември Луната продължава транзита си през знака Риби и съответно нейното силно Нептуново влияние. През почивния неделен ден ни се отразяваше добре с активна почивка, излежаване и уединение. Но в работен ден ни е малко трудно да се концентрираме и настроим за много ангажименти и работа. По-скоро сме склонни да се пуснем по течението, нуждаем се от емоционален комфорт и хармонична среда - Луната е в съвпад с Нептун в Риби. Вълнува ни всичко неизвестно и неясно, красивото и духовното. Събужда се в нас по-скоро доброто и желанието да помогнем, да творим, да постигнем съвършенство и се докоснем до божественото. Но как точно ще се чувстваме и ще действаме при Луна в съвпад с Нептун в Риби зависи много от еволюционното ниво на всеки от нас. По-извисените духовни личности са вдъхновени и вдъхновяващи, състрадателни и готови във всеки един момент да подадат ръка да подкрепят или помогнат на всеки.

Но Нептун има и друго лице - той е свързан също с мошениците, с всякакви тайни и задкулисни действия, с болниците и затворите, с домовете за социално слаби / болни и възрастни хора или изоставени деца.

Най-доброто, което можем да направим на този ден, е да използваме силната си интуиция и чувствителност градивно и за доброто на хората, да се вгледаме дълбоко в душите си и осъзнаем кои са най-важните на нас хора и приоритети. Денят е много добър за творческа работа, за разкриване на тайни и мистерии, за решаване на важни социално-здравни въпроси. В публичното пространство може да бъдат разисквани наболели проблеми, свързани със физическото и психичното здраве на хората, социалното и здравно осигуряване, качеството на медицинските услуги, цените на лекарствата и горивата, подслушванията в политиката и т.н.

Този ден е по-позитивен и ползотворен за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Интуицията ви е много силна, а повечето от вас ще се чувстват особено одухотворени и със силна вяра. Както е известно, привличаме такава енергия, каквато излъчваме. Ако се нуждаем от топлота и любов, трябва да даваме повече любов и топлина. Ако искаме хората да постъпват с нас добре, трябва ние да имаме добро отношение към тях. Засилена е вярата ни в доброто и възвишеното. Много добър и успешен ден за творците, лечителите, психолозите, еколозите, фармацевтите, за работещите в сферата на тайните служби и представители на всякакви други Нептунови професии при посочените знаци. Хармоничният аспект на Луната и Нептун с Плутон в Козирог ви носят и шанс за получаване на емоционална и финансова подкрепа, целенасоченост, задълбоченост и добри възстановителни способности. Съвпадът на Луната с Нептун в Риби може сериозно да разклати емоционално и дори психически по-лабилните хора, родени през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и към Слънцето на Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. Бъдете по възможност по-уединени, не се поддавайте на влияние и не вярвайте наивно на всеки. Мисленето ви може да е по-нереалистично, решенията и действията по-хаотични, а емоционално да сте по-нестабилни и свръх чувствителни. Възможна е и другата крайност – да ви липсва каквото и да е желание да правите нещо, да сте апатични и отпуснати. Често при Луна и Нептун в Риби сме толкова чувствителни и емоционални, поради което сме склонни много лесно да се разплакваме, дори за дребни неща. В такива дни много хора и ситуации са странни, обгърнати в мистика. Разчитайте повече на вътрешния си глас. Предпазвайте се от измами, кражби, предателства, интриги, инфекции и интоксикации, при къпане във вода. Избягвайте пътуване по вода и психическо натоварване. Бъдете здрави!