Най-точният хороскоп за 20 юли

Астро
07:40 - 20 Юли 2021
2902
Най-точният хороскоп за 20 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 20 юли Луната преминава през огнения знак Стрелец, където ще бъде до 01:36 часа на 22 юли. През следващите два дни Луната в този знак ни ентусиазира и активира. Настроени сме авантюристично и философски, по-уверени сме в себе си и в правотата си. Общуването ни е искрено, директно. Юпитер, като управител на знака Стрелец, ни помага да виждаме глобалната картина и ни зарежда със силна вяра. Целите ни са високи. Силно е желанието ни за самоусъвършенстване и израстване, нови знания, пътешествия и приключения. Склонни сме да рискуваме, много по-дейни и инициативни сме.

Реакциите ни са спонтанни и искрени, независимо дали за добро или лошо.

Дните са подходящи за планиране на мащабни проекти, за внос и износ на стоки, организиране и провеждане на конкурси и спортни събития, посещение на концерти и други мероприятия на открито, разрешаване на морално-етични конфликти и юридически въпроси, интелектуални дейности, издателство и реклама, а не на последно място и за всякакви забавления. В световен план Луната в Стрелец повишава опасността от масови стрелби и нападения, пожари, експлозии, влакови и други транспортни инциденти. Да се борави много внимателно с огнестрелно оръжие и при конна езда. В здравословен план е уязвимо кръвообращението. Не се препоръчват кръвопреливания и кръвопускания, операции на черния дроб, кръвоносната система, жлъчката, дискова херния, смяна на бедрени стави, колянно капаче. Ограничете приема на алкохол и тонизиращи напитки.

На 20 юли Луната в Стрелец е в предизвикателен аспект в ранните сутрешни часове с Юпитер в Риби, а по-късно – в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей. Най-внимателни трябва да бъдат спортуващите за травми, работещите в транспорта и особено в БДЖ. Почивайте, когато усетите умора. Възможно е понижаване на концентрацията или заспиване зад волана, които да доведат до инциденти. Пресичащите ж.п. прелези да спазват правилата и да не преминават през тях прибързано и рисковано. Денят е по-дисхармоничен в емоционален план за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади.

Бъдете сдържани и деликатни в изразяването на емоциите и мнението си, за да не нараните някого дълбоко, когото обичате или уважавате.

Не гледайте само глобалната картина и крайният резултат на целите и задачите си, а обръщайте внимание и на детайлите, ако искате да не допускате грешки. Не предприемайте рискове и внимавайте за инциденти. Денят е по-позитивен и ефективен за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Настроението ви е приповдигнато. Чувствате се много ентусиазирани, смели и активни. Имате енергия, сили и мотивация да свършите всичко набелязано за деня и то с лекота. Денят е чудесен за творчески и духовни занимания, спортуване, разходки сред природата, обучение, участие в конкурси и изпити, взаимодействие с институции и задгранични партньори, а в края на деня за купони и всякакви развлечения. Бъдете здрави!