Най -точният хороскоп за 20 юли

Астро
06:53 - 20 Юли 2022
4276
Най-точният хороскоп за 20 юли

Луната и днес е в знака знак Овен. През целия ден тя е в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, но около обяд тя активира кардинален таоквадрат (двоен квадрат) със Слънцето в Рак и с Плутон в Козирог.

В 17:18 часа Луната вече е във фаза Последна четвърт – двете светила са в точни аспекти помежду си и с Плутон, след което от 17:18 до 21:22 часа българско време Луната е „без курс“. Плутон е планета, която е свързана с началото и края, трансформацията, крайностите, инфекциите и епидемиите, стихийните бедствия, големите власт и пари, банково-кредитната система и т.н. Управлява атомната енергия, вулканите, хирургията, сексуалната култура.

Луната в Овен днес с нейното разположение ще предизвиква силен емоционален дискомфорт и стрес при много хора. И трябва да положим усилие, за да овладяваме „горещите“ емоции. Желанието за власт е голямо. Денят, а и следващите дни от седмицата до Новолунието на 28 юли са доста предизвикателни в световен план. Марс, който управлява Луната в Овен, наближава съвпада с Уран в края на месеца.

Повишена е опасността от атентати, падане от власт на политици, природни бедствия (земетресения, изригване на вулкани и т.н.), авария в атомна централа, пожари, експлозии, инциденти (в мина, в планина, в метро), катастрофи, повишаване броя на заболелите от Ковид 19 и други инфекции, масови протести, промени в банково-кредитната система, критични ситуации от различно естество.

По-уязвими държави днес и в дните до 28 юли са: Албания, Македония, Румъния, Белгия, Германия, Франция, Ирак, Иран, Канада, Куба, САЩ, Нова Зеландия, Еквадор, Перу, Тайван, Украйна, Япония и т.н.

В личен план този ден е по-благоприятен за родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Освен ентусиазирани и енергични, днес сте и много организирани. Имате добри идеи за решаване на някои работни и семейни въпроси. Добре се вписвате в колектива, получавате подкрепа от хората и имате възможност за придобиване на по-голям авторитет. Благоприятен ден за вас за бизнес преговори, разговори с висшестоящи лица, организационни и интелектуални дейности, обучение, изследвания и нововъведения.

Не така стоят нещата, обаче, за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Всеки човек, който има рождени планети в последните градуси на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, независимо от зодиакалния знак, днес и в следващите седем дни е препоръчително да се предпазва от всякакви инциденти, неприятности и в здравословен аспект. Бъдете сдържани и предпазливи, изпълнителни в работата си, коректни с хората, грижовни към близките си. Не налагайте мнение, не използвайте манипулативни средства за постигане на целите на всяка цена.

При всеки човек проявлението ще бъде в различни сфери, в зависимост от рождения хороскоп – при някои ще се прояви в професионален аспект или финансово, при други в здравословен или семеен, при трети – при друг член от семейството.

Днес не се натоварвайте прекалено и не предприемайте рисковани действия. Внимавайте за инциденти, експлозии, травми и неприятности с властта. Днес е Илинден – да са живи и здрави имениците! Почиващите на морето, особено уязвимите знаци, да бъдат по-внимателни при къпане. След 17:18 часа не взимайте важни решения за бъдещето, вършете само рутинните си ежедневни задачи. В 21:23 часа Луната преминава в земния знак Телец.

Вечерните и нощни часове са по-неблагоприятни за родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Луната образува дисхармоничен аспект с Меркурий в Лъв. Бъдете по-уединени вечерта и в спокойна среда. Избягвайте пътуване на дълъг път и ако се налага да шофирате в късните часове, шофирайте разумно. Бъдете здрави!