Най-точният хороскоп за 20 юни

Астро
08:10 - 20 Юни 2021
2909
Най-точният хороскоп за 20 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

В неделния ден Луната все още е в знака Везни, като през първата половина на деня е активна неблагоприятна конфигурация с Венера в Рак и Плутон в Козирог, образувала се в късните нощни часове на 19 юни. Това налага повишено внимание, касаещо партньорски отношения, пари, ценности и друга собственост. По-уязвими за подобни проблеми са родените през трета декада (както и с други планети в последните градуси) на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада.

Неблагоприятният аспект на Венера в Рак към Плутон в Козирог ще продължи до ранните часове на 27 юни.

Затова както на този ден до 14:58 часа, така и в дните до 27 юни представителите на четирите кардинални знака Овен, Рак, Везни и Козирог трябва да бъдат много разумни по отношение на финансовите въпроси, собствеността, личните ценности и взаимоотношенията с партньори (интимни, брачни и бизнес). Не предприемайте финансови рискове и големи капиталовложения, покупка на вещи от непроверени търговци и сайтове. Стремете се към споделяне и разбирателство с близките и с други партньори. Предпазвайте се от финансови загуби и скандали. В обществен и световен план този аспект също ще има неблагоприятно влияние – обири на банки, банкомати, трезори, бижутерски магазини и други; скандали с имущества на известни личности или за финансови злоупотреби, любовни скандали, трусове на борсите и т.н. В часовете до 14:58 Луната във Везни и Слънцето в Близнаци са с по-позитивно влияние в емоционален и физически аспект за родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

В часовете от 13:52 до 14:58 българско време Луната е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. В този интервал от време бъдете по-внимателни за грешки и неприятни преживявания – концентрацията ни е понижена и сме склонни към обърквания и разсеяност. В 14:59 часа Луната навлиза във водния знак Скорпион, където ще бъде до 15:55 часа на 22 юни. При преминаването на Луната през Скорпион, управляват от планетите Плутон и Марс, желанията ни са много силни, емоциите и преживяванията са по-дълбоки, а действията ни – по-импулсивни и в някои случаи крайни. Повишава се интуицията, по-упорити сме в преследването на целите. В любовните отношения влагаме много страст, но сме склонни към ревност, отмъстителност и дори към насилие.

При някои хора е засилено безпокойството и страховете.

Външно изглеждаме обикновено хладнокръвни, но вътре в нас бушуват страсти и емоции, които трябва да бъдат държани под контрол, ако искаме да не „изригнат“ неконтролируемо. Концентрацията ни е добра, лесно усещаме чуждите настроения и нагласи. Вълнува ни всичко, което е тайно и необяснимо.

През втората половина на деня Луната в Скорпион е в хармоничен аспект с Юпитер в Риби, които ще имат благотворно влияние и защита за родените предимно през първа декада на знаците Рак, Дева, Скорпион и Риби. Вашите проницателност, вътрешна устойчивост и емоционална стабилност ще ви помагат тази част от деня да бъде по-положителна по отношение на взаимоотношенията и преживяванията. Луната образува и предизвикателен аспект с Марс в Лъв. Много по-експанзивни емоционално ще бъдат в тази част на деня родените през първа декада (и с други рождени планети в първите 10 градуса) на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. В по-малка степен тази звездна енергия е неблагоприятна и за родените през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Доста хора ще се чувстват по-нервни, критични и невъздържани, склонни да реагират бурно и гневно да изразяват недоволството си, да предприемат рисковани действия. Предпазвайте се от неприятности със силите на реда, от конфликти, сбивания и наранявания. В световен план е повишена опасността от тежки криминални престъпления, инциденти и природни катаклизми. Бъдете здрави!