Най -точният хороскоп за 20 юни

Астро
06:37 - 20 Юни 2022
2580
Най-точният хороскоп за 20 юни

В първия работен ден на новата седмица Луната продължава транзита си през водния нептунов знак Риби. За някои хора този ден ще предостави приказни преживявания, но при други опасността от заплитане в интриги и тайни задкулисни действия е голяма.

Много е важно днес да се придържаме към почтеност в отношенията и морално поведение. В противен случай рискуваме да се забъркаме в неприятности. При Луна в Риби сме силно чувствителни и емоционални, податливи на влияние. Преценките и реакциите ни могат да бъдат неправилни, а мисленето объркано. Затова най-добре е днес да стоим настрани от всякакво чуждо влияние по отношения на решенията ни.

И това важи с пълна сила за хората в политиката. Ще има опити за повлияване на решенията на лутащи се политици на коя страна да застанат, а не са изключени и тайни уговорки и предателства.

Денят е подходящ за размисъл, уединение, творческа работа, разкриване на тайни и всякакви мистерии, медитация, работа с психолог, водолечение, ароматерапия, успокояващи масажи и т.н.

В сутрешните часове на деня Луната в Риби е в хармоничен аспект с Уран в Телец, а към края на деня ще съвпадне със своя управител Нептун. Уран ще помогне да реализираме своите нови и прогресивни идеи и проекти. Ще ни вдъхновява, ще повиши интуицията ни, ще ни подтиква към борба за постигане на повече независимост.

Във вечерните и нощни часове Луната и Нептун в Риби ще имат силно въздействие върху психиката и емоциите ни, затова е много важно да бъдем далеч от хора, които биха ни натоварвали емоционално.

Този ден е по-благоприятен за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Вие лесно ще усещате настроенията и евентуалните действия на хората около вас с помощта на интуицията си. А тя ще ви помага да се предпазвате от злонамерени хора и неприятности.

Днес всички ще сме много по-чувствителни и склонни към взимане на емоционални решения, но звездите ще ви подкрепят и предпазват от крайни грешки. По-неблагоприятен е денят за родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади.

Но трябва да се има предвид, че Марс в Овен през следващите два дни (когато и Луната ще бъде в този знак) активира силно напрегнат и опасен аспект квадратура към Плутон в Козирог.

И до напускането му на знака Овен на 5 юли ще оказва мощно влияние в световен план, включително и у нас, засилвайки желанието за надмощие, власт и агресия. До тогава най-уязвими са родените през трета декада, с Асцендент и други планети в последните 10 градуса на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Препоръката ми към уязвимите знаци днес е да се предпазват от интриги, измами, тайни заговори и кражби.

Денят не е добър за поставяне на ваксини и силни упойващи вещества. Възможни са алергични реакции и усложнения на по-късен етап. Ограничете алкохола, избягвайте употреба на наркотици и пътуване по вода. Бъдете здрави!