Най-точният хороскоп за 21 април

Актуални новини
07:33 - 21 Април 2021
2061
Най-точният хороскоп за 21 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 21 април Луната продължава транзита си през знака Лъв. На днешния ден тя засяга ежедневните дела, взаимоотношенията с околните, чувствата и преживяванията при родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада.

Денят може да представи пред вас някои ограничения и предизвикателства, с които трябва да се справите.

От вашата готовност за повече гъвкавост и желание за сътрудничество с хората зависи и как ще протече денят ви. Луната в Лъв е в неблагоприятен аспект опозиция със Сатурн във Водолей и може при някои хора да надделее силното честолюбие и гордост над възможността да се включите в групови дейности и конструктивно сътрудничество. Денят за вас не е добър за разговори с началници и други високопоставени хора, за взаимодействие с институции, за строително-ремонтни дейности, за започване на нова работа или проект. Не предприемайте рисковани действия. Общуването и разбирателството с хората може да по-затруднено и да реагирате по-остро, чувствайки необходимост да бъдете в защитна позиция. Бъдете отговорни към поетите ангажименти и към хората от семейството си. Когато Луната е в аспект към Сатурн в държавата се активират всякакви контролни органи и са възможни акции и проверки по пътищата и в заведенията.

Луната и на този ден не образува хармонични аспекти с другите планети, но е благоприятно разположена към Слънцето на родените през втора декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Тя ще ви дава сили и енергия да постигнете по-добри резултати от другите на този ден.

Сърдечното ви отношение, идеализъм и щедрост ще ви поставят естествено в центъра на вниманието и ще бъдете приемани за авторитети както на работното място, така и в обществото или семейството. При транзит на Луната в Лъв е благоприятно време за покупка на луксозни стоки и подаръци за любимите ви хора, за творчески занимания, спорт, игри, забавления и интимни срещи. В такива дни болшинството от хората са с по-приповдигнато настроение, силно вярващи в себе си и в това, което вършат. Тъй като Луната е в опозиция към Сатурн някои от представителите на по-уязвимите знаци може да бъдат в по-депресивно състояние, да се чувстват твърде натоварени с отговорности или неудовлетворени. Ако имате подобна емоционална настройка, добре би ви се отразило слушането на приятна музика, разходка в парка, посещение на театър или друго място за забавления, разкрасяващи процедури и т.н. Бъдете здрави!