Най -точният хороскоп за 21 април

Астро
06:47 - 21 Април 2022
1836
Най-точният хороскоп за 21 април

На 21 април в 06:53 часа Луната преминава в земния знак Козирог, където ще бъде до 09:17 часа на 23 април. Луната в Козирог се управлява от планетата на отговорността и ограниченията Сатурн.

В такива дни подхождаме доста по-отговорно към задълженията и към хората от обкръжението ни. По-сдържани сме емоционално, практични, предпазливи, консервативни при взимането на решения. Не сме настроени авантюристично, както и да предприемаме рисковани действия. Обмисляме всичко много добре, концентрацията ни е отлична. Стремим се да работим усърдно и да изпълняваме стриктно нарежданията.

Дните са благоприятни за бизнес преговори, взаимодействие между и с институции, организационна и научна дейност, планиране на дългосрочни цели, уреждане или покупко-продажба на недвижимо имущество. На 21 април Луната в Козирог образува само хармонични аспекти – със Слънцето в Телец, с Марс и Венера в Риби, с Уран в Телец. Това допълнително дава възможност за успешно разрешаване на някои финансови, юридически, енергийни и социални въпроси; за дипломатически преговори, стабилизиране на партньорски взаимоотношения и всякакви други държавни дела.

21 април е много добър ден за науката, за подписване на дългосрочни договори и бъдещи проекти.

В личен план Луната в Козирог е с по-неблагоприятно влияние за родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Може да се чувствате затруднени и ограничени в изпълнението на ангажиментите си, да сте претоварени с работа и отговорности, да имате понижен тонус.

Луната в Козирог създава предпоставка за поява на страхове и депресивни състояния. Важно е да се мисли по-позитивно. За целта добре ще ви се отрази слушането на приятна музика, разходка сред природата и други приятни за вас занимания. Не се натоварвайте прекалено психически и физически. Не бъдете твърде взискателни и критични към хората.

Предпазвайте се от неприятности, конфликти и инциденти. Денят е най-ползотворен и успешен за родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Вие ще се чувствате енергични, много продуктивни и уравновесени емоционално.

Ще се радвате на придобивки и добри печалби, на хармонични отношения с близките и любими хора, на разбиране и подкрепа от страна на колеги и висшестоящи хора.

За вас денят е отличен за повишаване на авторитета ви в работата, за покупка на имущество или други дълготрайни активи за дома. Бъдете здрави!