Най-точният хороскоп за 21 август

Общество
06:26 - 21 Август 2021 (обновена)
2964
Най-точният хороскоп за 21 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 21 август Луната продължава своя транзит през знака Водолей. В сутрешните часове тя е в съвпад със Сатурн, а към обяд активира предизвикателен неблагоприятен аспект с Уран в Телец. Ще сме склонни да рискуваме, експериментираме и да действаме по необичаен начин. В съботния ден звездите са с по-дисхармонично влияние за родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Някои от вас ще бъдат лесно възбудими и на моменти може да избухвате къде с повод, къде без повод. Ще се чувствате ограничени или твърде натоварени с някакви дейности и отговорности.

На този ден също избягвайте работа с електричество, кабели и режещи машини, пътуване на дълъг път, включително със самолет. Ако спортувате, не се натоварвайте прекалено, особено краката. Звездите създават опасност от токови удари, шокови състояния, травми и инциденти, а в личните контакти за сериозни конфликти с неочаквани обрати в отношенията.

Нужно е да сте малко по-търпеливи и отстъпчиви към околните. Луната във Водолей на този ден ще оказва по-благоприятно влияние на родените през втора декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Денят е подходящ за интелектуални и групови дейности, обучение, четене на книги или гледане на филми с научна тематика или фантастика, организиране на купони и срещи с приятели. Бъдете здрави!