Най -точният хороскоп за 21 декември

Астро
06:09 - 21 Декември 2021
3011
Най-точният хороскоп за 21 декември

На 21 декември Луната за пореден и последен ден за тази седмица е в знака Рак. На този ден в сутрешните часове тя е в хармоничен аспект с Нептун в Риби и в дисхармоничен през втората половина на деня с Венера и Плутон в Козирог.

Днес също в публичното пространство на дневен ред ще бъдат по-важни теми, свързани със сигурността, социалната и вътрешна политика, качеството и цените на храните от първа необходимост, горивата, недвижимите имоти и т.н. Днес емоциите ще бъдат в своя пик заради опозицията на Луната към Плутон и реакциите при някои хора могат да бъдат твърде драматични, а преживяванията много силни и дълбоки. Денят е неблагоприятен за покупка на недвижими имоти и всякакви други капиталовложения не само заради опозицията на Луната към Венера и Плутон, но и заради ретроградното движение вече на Венера в Козирог, която е ретроградна до 29 януари 2022 година. Тъй като Венера е планета на любовта, партньорството, парите, нашите ценности и изкуството, то в този период е неблагоприятно също и за сключване на брак, за нови връзки и партньорства. Възможни са сериозни финансови трусове на световните пазари, крупни обири на пари и ценности, както и да се разделим с някои известни и обичани личности от средите на изкуството и модата. На 21 декември предизвикателните аспекти на планетите могат също да създадат предпоставка за трусове на борсите, насилие над жени, инциденти във вода, екологични замърсявания; обири и кражби на пари, бижута, произведения на изкуството. Затова трябва да се вземат превантивни мерки от собствениците на скъпи произведения на изкуството, на бижутерийни магазини, заложни къщи, скъпи бутици и други срещу евентуални обири. Не оставяйте ценности и големи суми пари в дома си.

От 16:44 до 23:53 часа Луната е „без курс“ и вече се подготвя за промяна на знака.

21 декември е по-спокоен и успешен ден за родените през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще се чувствате вдъхновени, творчески и романтично настроени. Интуицията ви е много силна и ще ви помага да виждате някои невидими за другите хора подробности. Ще проявявате много повече щедрост и милосърдие към хората, а това ще ви кара да се чувствате полезни и удовлетворени. Много добър ден за приятелски и романтични срещи, работа с психолози, разкриване на тайни и престъпления, творческа работа, медитация, благотворителност, разрешаване на всякакви лични и семейни въпроси. За родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада денят може да предостави повече предизвикателства и неприятни емоционални преживявания. Бъдете много по-търпеливи и внимателни в интимните / семейните и бизнес партньорства. Някои от вас може да чувстват самота, че не са достатъчно обичани, че не са оценени на работното си място. Други ще са изпълнени със съмнения в любовта и партньорствата, а това да предизвика сериозни конфликти и сцени на ревност. Не е изключено да чуем и за проявено насилие над жени или още по-лошо – за убийство от ревност. Предпазвайте се също от кражби и измами, не купувайте дрехи, скъпи бижута и аксесоари от непроверени сайтове. Не прекалявайте с алкохола, месните и мазни храни. Луната в Рак има връзка с храненето и течностите, не са изключени и интоксикации. Обърнете повече внимание на себе си и на своите нужди. Поглезете се с нещо, слушайте приятна музика, бъдете в спокойна среда и обкръжение. Бъдете здрави!