Най-точният хороскоп за 21 май

Астро
07:55 - 21 Май 2021
2304
Най-точният хороскоп за 21 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 21 май Луната продължава транзита през знака Дева. На този ден тя образува подвижен таоквадрат с Венера и Меркурий в Близнаци, както и с Нептун в Риби. Денят ще бъде силно напрегнат в обществено-политически план. Анализи, критики, интриги, конфликти, разпространяване на невярна информация – това са най-възможните проявления. Повишена е опасността от загуба на информация, кражби и измами, интриги в медиите и други неприятни новини, свързани с тях. Луната в Дева внася повече несигурност, емоционална нестабилност с такива аспекти, разочарования. В желанието си да постигнат съвършенство и да има ред, някои хора могат да допуснат сериозни грешки в преценките, мнението и при взимането на решения. Денят не е благоприятен за важни промени. На дневен ред стоят важни въпроси, касаещи здравето на хората и здравеопазването, образованието, работата на малките фирми и е важно да се следват приоритетите, свързани с реда по провеждането на предстоящите избори, ваксинацията и други рутинни задачи. В световен аспект са възможни етнически или с мигранти проблеми, с ваксините, транспортни инциденти, тайни договаряния и задкулисни действия, от които да възникват недоразумения и конфликти.

В личен план денят е по-напрегнат в емоционално отношение за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Много от вас ще се чувстват нестабилни, с променливо настроение. Избягвайте крайна критика, не се въвличайте в интриги и клюки. Мисленето може да е объркано, хаотично, а концентрацията понижена. Четете добре всеки документ, преди да подписвате нещо. Предпазвайте се от измами, кражби, хранителни и от друго естество интоксикации, алергични прояви, грешки на работното място. Шофирайте по-внимателно, не се разсейвайте с чат или разговор по телефона. Хранете се здравословно. Луната в Дева образува хармоничен аспект с Марс в Рак, а в късните вечерни часове и с Плутон в Козирог. Тези планетни разположения дават повече стабилност във физически и емоционален план за родените през трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Вие ще постигате по-лесно целите, ще се справяте с предизвикателствата на деня. Марс повишава силата, енергичността и възможностите за победа над опонентите. А Плутон подобрява способността ни за възстановяване след тежък ден. Ще получавате подкрепа от хората, любовта и предаността на близките си, ще имате възможност за по-добри приходи. От 22:56 часа до 04:35 часа на 22 май Луната е „без курс“. Бъдете здрави!