Най-точният хороскоп за 21 май

Астро
06:25 - 21 Май 2022
2096
Най-точният хороскоп за 21 май

В съботния ден, 21 май, Луната продължава транзита си през знака Водолей. Днес тя вече е в дисхармоничен аспект със своя планетен управител Уран, който е в Телец. Слънцето от днес сменява знака си (най-сетне) и вече е в комуникативните адаптивни Близнаци. Но на 21 и 22 май то е „опасно“ близо до ретроградния Меркурий и тези звездни разположения поддържат високото напрежение и трудности в комуникацията между някои хора, както и в бизнес или политическите преговори.

Независимо от това, добре е да се възползвате от позицията на Меркурий в Близнаци и да подобрите / поправите някои грешки, тъй като той ще се върне в Телец на 23 май и отново ще активира предизвикателен аспект към Сатурн и до 13 юни включително ще проявява неотстъпчивост и вероятността да се стигне до някакви компромисни решения с всякакви протестиращи и други недоволни е минимална, да не кажа нулева.

Уран и Водолей в медицинската астрология се свързват с висшата нервна дейност и кръвообращението. Той има връзка също с техниката, енергетиката и електричеството, обществените и политически процеси.

21 май се очертава по-напрегнат и в световен план се повишава опасността от пътнотранспортни и авиационни инциденти, размирици, технически аварии, токови удари, нарушаване на комуникационните връзки, хакерски атаки, природни катаклизми, бури с градушки и други. Политическите трусове вече са ежедневие и затова не е нужно да го споменавам, то е ясно.

В личен план звездите ще създават напрежение в ежедневието при родените под знаците и особено през втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Ако не е наложително, не предприемайте пътуване на дълъг път и най-вече със самолет и други летателни апарати.

Избягвайте работа с режещи машини или с електрически кабели, силно нервно напрежение. Не рискувайте, предпазвайте се от травми в областта на краката по време на спортуване, шофирайте разумно. Не са изключени и конфликти с хората от обкръжението. Налага се да проявявате търпение и разбиране по отношение на желанията им, за да не се стига до тежки спорове и обрати в отношенията.

Денят не е подходящ за вас за физическо и емоционално натоварване.

Съботният ден е най-позитивен в емоционален план за родените под знаците и най-вече през втора декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Ще се чувствате стабилни физически и психически, в добро настроение и с интересни нови идеи за бъдещето, за групови дейности. Настроени сте добронамерено и приятелски към хората. За вас денят е добър за обучение и други интелектуални занимания, развлечения, срещи и разговори с роднини и приятели, излети сред природата и т.н. Бъдете здрави!