Най-точният хороскоп за 21 март

Астро
07:01 - 21 Март 2022
3872
Най-точният хороскоп за 21 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 21 март Луната транзитира през водния знак Скорпион. Мисълта ни е много задълбочена, а концентрацията отлична, което благоприятства научната дейност и анализи. В комбинация със силната интуиция денят е много добър за разкриването на тайни и мистерии, както и на престъпления.

Тъй като Плутон и Марс управляват този знак, желанието за доминиране е много силно, а заедно с него и преживяванията ни. При Скорпион няма нищо повърхностно и нищо не остава скрито. До и да бъде привлечен погледът му от нещо скрито и неясно, той ще вложи всичките си умения и знания, за да го разкрие. Както всички знаем, има и хора, които са склонни към насилие, манипулации и отмъстителност, особено в дните с транзит на Луната в Скорпион.

Тези негативни черти на характера са присъщи само на хора с ниско еволюционно ниво и първично поведение.

Истински еволюиралият Скорпион обича силно и „до гроб“, не отмъщава, не манипулира и не е склонен към насилие. Но когато разглеждаме звездната картина в световен аспект, тя е доста по-различна и енергиите са трудни за овладяване.

А днешният ден е много сериозно натоварен енергийно – Луната образува предизвикателна конфигурация таоквадратура (много по-силна и напрегната, защото Луната има два квадрата) с Уран в Телец от една страна и от друга с Венера, Марс и Сатурн във Водолей. Тези планетни разположения повишават опасността от сериозни обществено-политически конфликти и скандали, силни военни атаки, атентат / преврат, технически аварии и нарушения в комуникациите, прекъсвания на електричество и интернет връзки в някои населени места по света, хакерски атаки, финансови трусове, катастрофи, протести / стачки, природни катаклизми и каквото още се сетите.

В личен план денят е много напрегнат, труден и изпълнен с предизвикателства за родените под знаците и предимно през втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. Най-важното е да се предпазвате от инциденти и травми, особено работещите в строителството, транспорта, полицията, с техника и електричество, с режещи машини, със запалими и избухливи вещества.

Шофирайте много по-внимателно и спазвайте всички мерки за сигурност на работното място. Възможни са също неочаквани обрати и неприятни изненади, лични или с близък роднина здравословни грижи или влошаване на състоянието при болните хора. Препоръчително е да не се употребяват алкохол и наркотични вещества. Сдържайте емоциите си, не вършете незаконни действия и стойте настрани от всякакви конфликти. Днес ще бъдат засилени контролът и проверките на всички нива от държавните институции.

Луната в Скорпион ще има по-положително влияние върху преживяванията, взаимоотношенията и делата при родените под знаците и предимно през втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби.

В късните часове и през нощта тя образува хармонични аспекти с Меркурий, Юпитер и Нептун в Риби, чието влияние ще бъде активно и в сутрешните часове на 22 март. Ще се чувствате творчески вдъхновени, одухотворени, предпазливи и интуитивни. Желанието ви да помагате и закриляте по-слабите и онеправданите е силно. Ще постигате с лекота целите си, денят за вас е много ползотворен. А и хората ще ви обичат и подкрепят заради сериозното и отговорно отношение от ваша страна към всичко и към всеки, заради щедростта и сърдечността ви. Бъдете здрави!