Най-точният хороскоп за 21 ноември

Астро
06:16 - 21 Ноември 2021
3302
Най-точният хороскоп за 21 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 21 ноември Луната продължава транзита си през знака Близнаци. В този така важен ден за България, балотажът за избор на президент, ще сме по-активни, ще върви сериозен обмен на информация през деня. В днешния ден Луната образува предизвикателен аспект с Нептун в Риби (задкулисни действия, измами, фалшификации, интриги) и хармоничен аспект с Юпитер във Водолей (въодушевление, позитивизъм, вяра, желание за промени, ръст). Луната с неблагоприятния си аспект към Нептун повишава опасността отново от много грешки и фалшификации в изборния ден, за повишено напрежение в обществото, кражби и измами. Ако отсъствате от дома си през уикенда, вземете предпазни мерки срещу обири и не оставяйте скъпоценности или пари в дома си. Хармоничният аспект на Луната с Юпитер ни вдъхновява и повишава желанието ни за забавления. Добър ден за семейни празници, пътувания, спорт, срещи с приятели, интелектуални разговори и дейности, творчески и духовни занимания. Юпитер е планета, която има силна връзка с морала и съзнанието, със законността, просперитета и късмета. Настоящият президент Румен Радев е роден под знака Близнаци, като Слънцето му в рождения хороскоп е много добре аспектирано с хармоничен аспект от рождения Сатурн във Водолей. В момента транзитните Сатурн и Юпитер също са във Водолей и му носят повече късмет заедно с Луната в Близнаци в деня на балотажа. Неговият опонент проф. Анастас Герджиков е роден под знака Риби, също с рожден Сатурн във Водолей. Транзитните Сатурн и Юпитер също му носят достатъчно късмет тази година (все пак стигна до балотаж). Но има и някои предизвикателни аспекти, които носят трудности. А Луната в Близнаци на този ден е в неблагоприятен аспект към рожденото му Слънце в Риби.

Шансовете за победа са повече на страната на Румен Радев. Но ние предполагаме, а Бог разполага.

В личен план денят е по-позитивен за родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей, както и за Близнаци от трета декада с хармонично аспектирано рождено Слънце от другите планети. Ще сте много ентусиазирани, стабилни физически и психически, със силна вяра. Лесно ще усвоявате всяка информация. Много добър ден за интелектуални занимания, изследователска работа, пътувания, спорт, организиране на партита, посещение на обществени мероприятия и т.н. Но не забравяйте, Юпитер изисква морал и законност. И въпреки добрите аспекти, няма да даде нищо положително на хора без морал и високи ценности. Предизвикателният аспект на Луната в Близнаци с Нептун в Риби ще оказва по-неблагоприятно влияние на родените предимно през трета декада на знаците Близнаци (с неблагоприятни аспекти към Слънцето в рождения хороскоп), Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Ще се чувствате по-напрегнати емоционално, меланхолични, разсеяни, обезкуражени, разочаровани. Повишена е опасността от грешки, психо-емоционални кризи, измами или кражби. Концентрацията ви е понижена, шофирайте по-внимателно, ако сте на път. Да се избягва употребата на алкохол и наркотични вещества от шофьорите. Да се намали тютюнопушенето. Не се доверявайте на случайни хора. Добре обмисляйте думите и действията си. Предпазвайте се от интриги, конфликти, интоксикации, инфекции и алергични прояви. Бъдете здрави!