Най-точният хороскоп за 21 октомври

Астро
06:41 - 21 Октомври 2021
2800
Най-точният хороскоп за 21 октомври

На 21 октомври Луната преминава през земния знак Телец, където ще бъде до 10:57 часа на 23 октомври. По принцип Луната в този знак е в добра позиция и ни заземява повече. В такива дни сме доста по-практични, търпеливи, предпазливи и постоянни в желанията и чувствата си. Трудно променяме мнението и решенията си. Обмисляме всичко добре преди да предприемем някакво действие. Стремим се да вършим работата си методично, изпълнителни сме и се трудим упорито докато не завършим започнатото. Нуждаем се от финансова стабилност и емоционален комфорт. Казах „по принцип“, тъй като на този ден Луната е в съвпад с Уран в Телец и заедно образуват предизвикателен неблагоприятен аспект към Сатурн във Водолей. И това видоизменя цялата картина за деня. В обществото ще възниква недоволство и бунтове – Уран е планета, която се свързва със свободата, а Сатурн – с ограниченията, трудностите, контролът, държавата и управлението. Затова и денят в световен план не се очертава спокоен и ползотворен. Засиленият контрол и ограниченията ще повишат напрежението и емоциите при някои хора ще излизат извън контрол. Възможни са също засилени проверки и контрол от страна на държавата, протести, прояви на насилие, конфликти, технически аварии, експлозии, нарушения в комуникациите, прекъсване на електричеството, инциденти в планините и с летателни апарати, токови удари, природни бедствия и т.н. 

Повече напрежение в ежедневието и общуването могат да очакват родените под знаците и предимно през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада.

Избягвайте рисковани действия и крайности в поведението. Експериментирането не е препоръчително. Възможни са неприятни обрати и преживявания, грижи около възрастен роднина, здравословно неразположение при болните и възрастни хора. Най-внимателни трябва да бъдат пилотите, работещите с ток и кабели, с режещи машини, шофьорите, във финансовия сектор при работа с пари, както и във всяка друга рискова среда. Предпазвайте се от травми и инциденти, шофирайте разумно. Избягвайте пътуване на дълъг път със самолет / хеликоптер и опасни преходи в планината. Луната и Уран в Телец образуват хармоничен аспект към Слънцето на родените под знаците и най-вече през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Възможно е да имат някои от вас други рождени планети в знаците Телец, Лъв, Скорпион или Водолей. Тогава може и вие да усещате сериозно емоционално напрежение. Но това са общи хороскопи за деня, които се изготвят на базата на вашето Слънце и транзитната Луна. Болшинството от вас имат добри възможности за успех, приятни изненади и придобивки, положителни обрати по важни въпроси. Денят е неблагоприятен за операции предимно в областта на гърлото и долната челюст. Препоръчително е да не се прекалява с количеството храна, да се ограничат тестените и сладки храни. Бъдете здрави!