Най - точният хороскоп за 21 януари

Астро
06:48 - 21 Януари 2022
2122
Най - точният хороскоп за 21 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 21 януари Луната продължава транзита си през земния знак Дева. Вниманието ни е силно насочено към здравните теми, образованието и училищата, малкия бизнес, всякакви организационни въпроси. Имаме голямо желание да внесем ред и чистота в мислите си, в отношенията си, в семейството и работата.

Денят е подходящ за анализи и прогнози, интелектуални и занаятчийски дейности, изразяване на мнение, писмена работа, уреждане на документи, провеждане на медицински прегледи и лечение, научни изследвания и т.н. През първата половина на деня все още е активен неблагоприятният аспект на Луната към Юпитер в Риби.

Около обяд вече тя активира хармоничен аспект с Уран в Телец и заедно с ретроградната Венера в Козирог образуват голям земен тригон – конфигурация, внасяща повече стабилност и яснота, лекота в постигането на конкретни резултати. Много по-добре възприемаме всяка информация, организирани сме, виждаме детайлно всяка важна подробност.

Това е един много добър ден за науката и звездите предоставят прекрасна възможност за научни открития и нововъведения, както и за коригиране и решаване на важни енергийни, финансови, медицински въпроси. В късните часове на деня и през нощта Луната вече е в предизвикателен аспект с Нептун в Риби. Препоръчително е да не се пътува през нощта, тъй като е повишена опасността от транспортни инциденти поради объркване или заспиване зад волана.

В личен план денят е по-неблагоприятен за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. Повишено е желанието ви за постигане на реални резултати и получаване на подкрепа.

Може да чувствате несигурност и стеснителност, емоционално напрежение. Планетите създават предпоставка за морално-етични конфликти, интриги, проблеми от юридическо естество. Необходимо е спазването на морално-етичните норми на поведение и на законите.

Предпазвайте се от интриги, клюки и измами. Изключение правят само онези представители на първа и втора декада на Дева, чиито рождени Слънце и Венера имат само хармонични аспекти от другите планети в рождения хороскоп.

Може да ви липсват сили и енергия, но за вас и родените през първа и втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог денят ще бъде изключително ползотворен и успешен. Делата и взаимоотношенията ви с хората ще са по-спокойни и продуктивни. Желанието ви да бъдете в услуга на хората и обществото е голямо. Изпълнени сте с ентусиазъм и много нови идеи за справяне с важни въпроси.

Концентрацията ви е отлична, а добрата ви организация, изпълнителност и скромност са ключ към постигането на успехи. Ще се радвате на подкрепа и добра оценка на работата ви, на любовта на близките и любими хора, на материални придобивки и поводи за радост в семейството. Бъдете здрави!