Най-точният хороскоп за 21 юли

Астро
06:07 - 21 Юли 2022
3271
Най-точният хороскоп за 21 юли

На 21 юли Луната транзитира през земния знак Телец, където ще бъде до 08:11 часа на 23 юли. През следващите два дни се повишава желанието ни за финансова стабилност и емоционален комфорт.

Не сме склонни да действаме прибързано, да рискуваме. Възприятията и реакциите ни са позабавени. Привлича ни красивото, изкуството, природата, вкусната храна и естетично подредената маса. Телецът е естет и кулинар, умее да се наслаждава на живота и си угажда. По природа е търпелив и лоялен, докато някой не го разяри. Тогава реагира яростно като типичен бик и е добре в такива ситуации да не сте му пред очите.

Дните, когато Луната е в Телец, по принцип са благоприятни за уреждане на финансови дела, капиталовложения, подобряване на взаимоотношения, за излети и разходки сред природата, творчески занимания, подстригване и всякакви процедури за разкрасяване; за посещение на концерт, кино, театър, художествени галерии и т.н.; за покупка на художествени творби и други красиви вещи, на мебели и практични вещи за дома.

Казвам по принцип, тъй като днес и утре Луната в Телец оформя поредните много предизвикателни аспекти и за фиксираните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей денят не е добър за нищо от изброеното.

В сутрешните часове Луната е в хармоничен аспект с Венера в Рак, а двете бележат деня като най-ползотворен и позитивен в емоционален и физически аспект за родените през първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Делата ви ще се развиват добре, ще се радвате на разбирателство с околните, на топлота в партньорските отношения и на придобивки.

Днес Луната в сутрешните часове все още е в предизвикателен аспект с Меркурий, а в ранния следобед вече е в съвпад с Марс в Телец. В късните вечерни часове и през нощта ще съвпадне и с Уран в Телец, като този съвпад ще бъде активен и през първата половина на 22 юли. Тези звездни разположения бележат този и следващия ден като силно стресови за родените през първа и втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

И Марс, и Уран са известни в астрологията като планети „злосторници“. Денят е много динамичен и напрегнат за вас. Бъдете изключително внимателни за травми, инциденти, катастрофи, пожари, експлозии, токови удари и други - да не изброявам повече, за да не ви стресирам. Ако възникват в ежедневието спорове, стремете се да избягвате тежки конфликти, за да няма лоши последствия за вас. Проявявайте търпение и разбиране, дори и да ви предизвикват сериозно.

Избягвайте днес и на 22 юли рисковани действия и пътуване на дълъг път. В по-малка степен на този ден са уязвими и родените през първа и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Работещите в рискова среда, с оръжие, с пари, електричество и кабели, режещи машини, запалими и избухливи вещества, шофьорите и хирурзите да бъдат особено внимателни в работата си. В световен план денят е най-тежък и е повишена опасността от тежки пожари, експлозии; инциденти в строителството, в планината или под земята; самолетни катастрофи, убийства, отвличания / заложнически драми, атентати, политически скандали, размирици и прояви на насилие, земни трусове, изригване на вулкан и други природни катаклизми, и дори природни аномалии.

Дните са много тежки енергийно и е добре да се вслушваме в съветите на звездите, защото може да се очакват всякакви неприятни преживявания и обрати, включително с наши близки. Бъдете здрави!