Най-точният хороскоп за 21 юни

Денят не е добър за разрешаване на юридически въпроси и съдебни дела

Астро
06:45 - 21 Юни 2022
2765
Най-точният хороскоп за 21 юни

На 21 юни в 06:10 часа Луната в Риби е във фаза Последна четвърт на 29-30 градуса в знака. От 06:11 до 06:37 часа е „без курс“ и в 06:38 навлиза в огнения кардинален знак Овен, където ще бъде до 14:58 часа българско време на 23 юни.

С транзита на Луната в този знак енергиите се задвижват, да не кажа възпламеняват през следващите два дни и половина. Много по-енергични, инициативни и смели сме в действията си.

Подходящи дни за бързи и спешни решения в краткосрочен план. Сега не е време да се планира нещо в дългосрочен план. Овенът е решителен и бърз, борбен и експанзивен емоционално. Като знак, управляван от Марс, Овен бележи дните като много динамични, а на моменти ще има прояви на агресия в общуването между хората – Марс и Юпитер също са в Овен.

В парламента „борбата ще е безмилостно жестока“ и ще прехвърчат не само огнени искри от емоции и негодувание, но може да се стигне и до сериозни сблъсъци.

Днес Луната е в съвпад с Юпитер в Овен и заедно образуват хармоничен аспект с Меркурий в Овен. Те дават възможност за разрешаването на важни въпроси, свързани с управлението и законите, с търговията и услугите, международните взаимоотношения и бизнес, всякакви документални и образователни въпроси. Както знаем Юпитер е планета на късмета, просперитета, както и на растежа. Но съвпадът на Луната (емоциите) с Юпитер (растежа) ще доведе днес до мощен израз на емоциите – някои хора буквално „ще преливат“ емоционално.

А това при някои хора е рисковано по отношение на очакваните резултати – Овенът е склонен да прибързва и рискува, което не винаги е правилния подход.

Освен това днес в 12:13 часа и Слънцето преминава във водния знак Рак, активирайки също неблагоприятен аспект с Луната и Юпитер в Овен. В здравословен план са уязвими глава за травми, горната челюст и зъби, мозъчното кръвообращение и сърдечно-съдовата система. 

Денят днес е по-неблагоприятен в личен план за родените под знаците и предимно през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Въздържайте се от крайни и рисковани решения или действия. Не бързайте, за да не се озовете в неприятна ситуация. Спазвайте законите и морално-етичните норми на поведение в отношенията с хората. Денят не е добър за вас за разрешаване на юридически въпроси и съдебни дела.

Предпазвайте се от травми и инциденти, не прекалявайте в нищо, дори и да бъдете сериозно предизвиквани.

Вече е активна и квадратурата на Марс в Овен с Плутон в Козирог, която засяга сериозно и родените през трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог. В световен план до края на тази седмица и като цяло до напускането на Марс в Овен на 5 юли се очакват както сериозни

политически трусове, така и протести, прояви на агресия и тежки военни атаки, атентати, преврати, падане от власт на политици, убийства, природни бедствия, аварии, експлозии и пожари.

На 21 и 22 юни и Венера в Телец е в предизвикателен аспект към Сатурн във Водолей, което ще се отрази негативно и върху финансовите въпроси – скандали на тема пари и финансиране, трусове на стоковите и валутни пазари, отчитане на финансови загуби в някои бизнес сфери.

Най-успешен и ползотворен ще бъде денят за родените под знаците и предимно през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей, стига някой от вас да няма друга рождена планета (Марс, Сатурн, Уран или Плутон) в Овен, Рак, Везни или Козирог. Но дори и да възниква напрежение, вие имате възможност да разрешите важните за вас въпроси и взаимоотношения.

На успехи могат да разчитат юристите, учените, медиците, политиците, хора в големия бизнес, полицаите (пожарникарите и военните), музикантите и други марсово-юпитерови професии. Бъдете здрави!