Най-точният хороскоп за 22 април

Астро
07:50 - 22 Април 2021
3846
Най-точният хороскоп за 22 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 22 април Луната за последен ден през тази седмица е в знака Лъв. На този ден тя е в аспект опозиция (ъгъл от 180 градуса) с планетата Юпитер във Водолей. Юпитер е планета на просперитета, израстването, философските възгледи, съзнанието и вярата ни.

Тази планета има силна връзка и със законодателната власт и правосъдието, с духовните ценности на обществото и идеологиите, висшето образование, фестивалите и празниците.

И тъй като Юпитер е в урановия знак Водолей, вече няма човек, който не е усетил „вятърът на промените“. Това, което се изисква от нас на този ден, е да контролираме егото, гнева и емоциите си, по-малко да се противопоставяме и да се стремим към сътрудничество. Много хора ще се чувстват хипер емоционални и особено взискателни към другите. Но когато и колкото повече изискваме или очакваме от хората, толкова и опасността да се разочароваме е голяма. Колкото по-малко очакваме, толкова по-приятно ще ни изненадват. Най-доброто, което можем на направим, е самите ние да се стремим към развитие и самоусъвършенстване, както и към спазването на всякакви правила и закони. В публичното пространство отново ще слушаме и гледаме „шоу“, прекалено его, буквално емоционално „изливане“. А колко по-добре биха се получили нещата, ако мислим повече преди да реагираме или водим борба за надмощие както в политиката, така и в личните взаимоотношения. Юпитер във Водолей изисква мисъл за бъдещето, за решаването на важни глобални въпроси.

Опозицията между Луната в Лъв и Юпитер във Водолей може да има по-неблагоприятно влияние в емоционален и физически аспект при родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Първите четири знака са сред по-уязвимите на този ден, затова за вас е важно да бъдете по-сдържани, да не предприемате рискове и да не прекалявате в нищо. Предпазвайте се от морално-етични конфликти и проблеми със закона.

Денят за вас не е благоприятен за юридически дела, пътуване с влак или самолет, явяване на конкурси и изпити, участие в състезания и взаимодействие с чуждестранни партньори.

Луната и на този ден не образува хармонични аспекти с другите планети, но е хармонично разположена към Слънцето на родените през трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Юпитер във Водолей също е в добър аспект към Слънцето ви и двете планети заедно ще ви одухотворяват и носят много късмет на този ден. Не се притеснявайте да бъдете в центъра на вниманието, защото много от вас ще имат такова усещане, а и необходимост. Любовта на близките ви, ласкателството на хората от обкръжението ви ще ви кара да се почувствате значими. Не се възгордявайте, а правете всичко с любов и от сърце. Мъдростта, щедростта и великодушието ви няма да останат неоценени. От 15:05 до 16:08 часа Луната вече е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. В този интервал от време не взимайте важни решения за бъдещето, не подписвайте договори. Всичко по-важно за деня приключете до 15:04 часа. В 16:09 часа Луната навлиза в земния знак Дева, която ще ни заземи и направи много по-практични и разумни през следващите два дни. Бъдете здрави!