Най- точният хороскоп за 22 април

Астро
06:40 - 22 Април 2022
2347
Най-точният хороскоп за 22 април

22 април Луната продължава транзита си през знака Козирог. Днес тя е в хармоничен аспект с Уран и Меркурий в Телец, а и с Венера в Риби през първата половина на деня. Във вечерните часове вече образува хармоничен аспект с Юпитер и Нептун в Риби.

Но съвпада с Плутон в Козирог през цялата нощ срещу 23 април. Този ден също е много благоприятен за научно-изследователска дейност, интелектуални занимания, търговски сделки, уреждане на документи и юридически въпроси, подписване на договори и споразумения, взаимодействие с чуждестранни партньори, реклама.

Добър ден за законови промени, сътрудничество, планиране на бъдещи големи проекти и обществени мероприятия. Съвпадът на Луната с Плутон в Козирог в късните часове на деня и през нощта повишава опасностите, особено в световен план – за тежки инциденти от всякакво естество, експлозии, аварии, катастрофи, природни катаклизми. В емоционален план преживяванията са много дълбоки при такъв съвпад и съществува опасност от крайности в поведението и прояви на насилие в нощните часове.

Препоръчително е да се избягват пътувания през нощта срещу 23 април, както и шофиране в нетрезво или неадекватно състояние вследствие употребата на наркотици.

22 април е по-неблагоприятен в емоционално отношение за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади. Съвпадът на Луната с Плутон е с най-силно влияние за родените през трета декада и при други хора с рождени планети в последните 6-7 градуса на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог.

Не оставайте до късно, ако сте в планината. Повишена е опасността от инциденти или изгубване в планини. Внимавайте за пожари, експлозии, спукване на тръби и сбивания. По-стабилни емоционално и на по-положителни емоции ще се радват родените през втора и трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Тъй като е Разпети петък денят е много подходящ за посещение на църкви и манастири, за молитва, медитация, засаждане и пресаждане на растения, за разходки в планината.

Добре е да се обърне повече внимание на нуждите на възрастните роднини, да отидете на гости на вашите баба и дядо, майка и баща.

Погрижете се за тях, помогнете им с каквото можете. Ще се почувствате удовлетворени от себе си и уважавани от тях. Бъдете здрави!