Най-точният хороскоп за 22 август

Астро
06:20 - 22 Август 2022
3468
Най-точният хороскоп за 22 август

На 22 август в часовете от 01:06 до 03:29 българско време Луната е „без курс“. В 03:30 часа тя преминава във водния кардинален знак Рак, където ще бъде до 16:09 часа на 24 август.

Тъй като Луната управлява този зодиакален знак, тук тя се чувства в „свои води“. Приоритет през следващите два дни и половина са нашите дом, семейство, родители, родина и удовлетворяването на нашите нужди. Стремим се към сигурност, спокойствие и уют. Много по-чувствителни сме, интуитивни, състрадателни и загрижени сме към хората. Лесно се адаптираме към хората и средата.

Настроението ни е променливо и много зависещо от обкръжаващата ни действителност. Днес Луната в Рак е в дисхармоничен аспект с Юпитер в Овен. Като планети имащи отношение към реакциите, емоциите (Луната) и нашите възгледи, вяра, законност, растеж (Юпитер), логично е да се отразят на някои хора като експанзивност и емоционалност, силни желания и настойчивост, проблеми от морално естество; склонност към преувеличаване, риск и нарушаване на законите / правилата.

В такива дни в държавата са приоритет на първо място е сигурността в държавата.

Подходящ ден за взимане на мерки и решаване на важни социално-здравни въпроси, относно качеството и цените на основните хранителни продукти, на водата и водоснабдяването в рисковите населени места, земеделието, строителството, имотите, както и всякакви други въпроси касаещи стабилизирането на държавата и населението. В здравословен план са уязвими храносмилателната система, психиката, гърдите. Не прекалявайте с месото и месните продукти, избягвайте пържени храни и мазнини.

Днес много по-сдържани и предпазливи трябва да бъдат родените предимно през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Може да чувствате силна емоционална възбуда и желание за удовлетворяване на всички нужди, нетърпение, високи изисквания и критичност към хората, прекалена самоувереност, дори и егоизъм.

Денят не е добър за рисковани действия, за големи капиталовложения и излишно харчене на пари, разрешаване на юридически въпроси и съдебни спорове, стремеж към презадоволяване и налагане на мнението. Днес бъдете умерени във всичко и обръщайте повече внимание на детайлите.

Спазвайте правилата и законите. Прекалената самоувереност, гордост и себелюбие не са печеливши. Луната в Рак днес не образува хармонични аспекти с останалите планети, но е добре разположена към Слънцето на родените през първа декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Днес сте изключително интуитивни, уравновесени и предпазливи.

Имате подкрепата на хората, обичта на близките си и съответно шанс за по-ползотворни контакти и успехи. Много добър ден за бизнес преговори, разговори с висшестоящи лица и с роднини по важни въпроси, медитация, самоусъвършенстване, разрешаване на имуществени и семейни въпроси, покупка на стоки и мебели за дома, занимания с децата, дребни ремонти и подреждане на дома, зачеване. Бъдете здрави!