Най-точният хороскоп за 22 декември

Астро
07:02 - 22 Декември 2021
2528
Най-точният хороскоп за 22 декември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.  

На 22 декември Луната преминава вече през огнения знак Лъв, където ще бъде до 10:24 часа на 24 декември. При транзит на Луната през този знак изразяваме емоциите си ярко и демонстративно така, че да привлечем вниманието на хората. Нуждаем се от внимание и признание, от топлота и любов. Стремим се към лидерство. Само когато получим признание и добра оценка можем да изразим своята истинска същност и да се почувстваме значими. Привлича ни всичко бляскаво и красиво. На моменти в конфликтни ситуации може да избухваме, да изпадаме в драматизиране и преиграване в желанието си да постигнем желаният ефект. При Луна в Лъв сме истински актьори и животът е сцена. Дните са подходящи за организиране на празници и почивки, за покупка на подаръци и всякакви луксозни стоки или произведения на изкуството, за разговори и преговори с високо поставени личности, за организиране и провеждане на празнични събития и най-вече за децата, за бляскави партита / балове и т.н. На 22 декември Луната в Лъв е в хармоничен аспект с Марс в Стрелец. Ще сме заредени с добро настроение и вдъхновение, ще ни дават сили и енергия да реализираме важни за нас цели, които след това ще донесат и добри резултати. Първата половина от деня е благоприятна за спортуване, разрешаване на важни вътрешно- и външно-политически проблеми, финансови и образователни въпроси. Но най-важното, време е да се погрижим за нашите деца - да ги зарадваме щедро за празниците с желаните подаръци, да ги дарим с любов и топлота, защото те са нашето съкровище и бъдеще. В късните часове на деня и през нощта Луната образува таоквадрат (двоен квадрат) със Сатурн във Водолей и с Уран в Телец. Затова и нощните часове са по-опасни за всякакви инциденти (пожари, експлозии), аварии и катастрофи.

Денят е зареден с много позитивна енергия и носи добри възможности за успех и повече поводи за усмивки при родените през първа декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Огнената енергия на Луната и Марс ще стоплят сърцата и ежедневието ви ще е изпълнено с много приятни преживявания. Звездите от една страна ви дават добри шансове за успех във всяко ваше действие, защото ще бъдете в абсолютен синхрон с хората от обкръжението ви, които ще ви засвидетелстват своето уважение и респект. От друга страна интимните взаимоотношения ще са много топли и сърдечни. Цялата тази позитивна енергия ще изпълва сърцата ви с любов и щедрост, а любовта както всички знаем, е „заразна“. „Каквато енергия излъчваме към хората, такава и получаваме“. Луната в Лъв е в по-неблагоприятен аспект към Слънцето на родените през първа декада (а в нощните часове и на втора декада) на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. По-трудно ще се получават нещата при вас, по-често ще срещате неразбиране и противодействие от нечия страна. На моменти съществува опасност от емоционални изблици на гняв и драматизиране. Ако силно желаете да не възникват тежки конфликти, просто бъдете по-усмихнати, търпеливи, отстъпчиви и щедри към хората. Разбира се, не е нужно да вървите срещу себе си и ако някой наистина е заслужил вашата критика и гняв, покажете му го по-мек начин, по-дипломатично. Но с инат и скандали нищо не се получава. Луната в Лъв е много благоприятна за творчески занимания, покупки на подаръци, любов и романтични срещи; за посещение на концерти, театър, цирк, изложби, спортни мероприятия, партита и всякакви други места за развлечение и забавление. Обичайте се и бъдете здрави!