Най-точният хороскоп за 22 май

Астро
08:38 - 22 Май 2021
3040
Най-точният хороскоп за 22 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 22 май Луната е във въздушния знак Везни, където ще транзитира до 06:00 часа на 24 май. Везни е знакът на партньорството, сътрудничеството, закона, изкуството, модата и красотата, любовта, нашите ценности и пари. Когато Луната транзитира през този знак сме изпълнени с творческо вдъхновение. Нуждаем се от любов, хармония, разнообразие, справедливо отношение и красота във всичките й форми.

През следващите два от почивните дни ще се отдадем на забавления и всякакви приятни занимания.

Чудесни дни за семейни тържества и сватби, за интимни срещи, за дипломатически преговори, за творчески занимания, за разкрасяващи процедури, за покупка на красиви дрехи и аксесоари, за подобряване на взаимоотношения, за посещение на културни мероприятия – концерт, театър, опера, балет, изложби, конкурси и други. Стремим се да изглеждаме добре и да се разбираме с хората, но ни привличат хора предимно с добри обноски и добър външен вид. В името на хармонията сме склонни да правим компромиси. Грубото поведение ни отблъсква. Въпреки, че Везни е въздушен знак и общуването е приятно в такива дни, ще бъдем по-избирателни в контактите си. Изпитваме необходимост да споделяме, да даваме и получаваме любов и ласки, да развиваме своите способности, да бъдем оценени по достойнство. В здравословен план са уязвими бъбреците, затова е препоръчително да не се прекалява със солта.

На 22 май Луната във Везни образува хармоничен аспект със Слънцето в Близнаци, а в късните часове и през нощта срещу 23 май тя образува голям въздушен тригон (много благоприятна конфигурация) със Сатурн във Водолей и с Меркурий в Близнаци, който ще бъде активен и в сутрешните часове на неделния ден. Съботният ден е най-положителен в емоционално отношение за родените под знаците и най-вече през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец, Водолей и за онези представители на знака Везни от първа декада (родените през септември Везни), чието Слънце е хармонично аспектирано от другите планети в рождения хороскоп. Настроението ви е приповдигнато, чувствате се енергични, стабилни физически и психически.

Настроени сте за забавления.

Много добър ден за общуване с приятели и роднини, празници, интимни срещи, пътувания и всякакви развлечения. Ще бъдете харесвани и ценени от хората, ще се радвате на разбиране и топлота в отношенията. Луната на този ден не образува предизвикателни аспекти с останалите планети от Слънчевата система, но тя е в неблагоприятен аспект към Слънцето на родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Козирог и за онези представители на знака Везни от първа декада, чието Слънце е с неблагоприятни аспекти от други планети в рождения хороскоп, т.е. ако имате рождени планети в знаците Овен, Рак или Козирог. В по-малка степен денят е неблагоприятен и за родените през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Може да чувствате безпокойство, раздразнителност, неудовлетвореност. Настроението е променливо, в зависимост от психо климата в обкръжението ви. Възможно е някои от по-възрастните и болни представители да имат здравословно неразположение. Предпазвайте се от травми или инциденти. Ограничете консумацията на тестени и сладки храни. Занимавайте се с вашето хоби, слушайте музика, творете. Бъдете здрави!