Най-точният хороскоп за 22 март

Актуални новини
07:16 - 22 Март 2021
2939
Най-точният хороскоп за 22 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В първия работен ден на новата седмица, 22 март, Луната продължава своя транзит през водния кардинален знак Рак. Представителите на този знак са състрадателни, чувствителни и много емоционални. Те са силно привързани към своите близки и към родината. Обича спокойствието, вкусната храна, семейният уют.

Колкото и да изглежда странен и раним, той има силно чувство за самосъхранение и в никакъв случай не бива да бъде подценяван.

Не е особено инициативен и предпочита да общува с хора, които се разбира добре и се чувства обичан. На този ден Луната е в хармоничен благоприятен аспект с Уран в Телец и с Меркурий в Риби, а в късните часове на деня – и с Нептун в Риби, който ще бъде активен през цялата нощ. Тези планетни разположения и аспекти благоприятстват общуването, преговорите и решенията, особено свързани със здравето и лечението на хората, с всякакви социално-битови въпроси, със сигурността на населението и в държавата, с водни и екологични въпроси и т.н. Добър ден също за покупка на недвижим имот или уреждане на имотни дела. В здравословен план е уязвим стомахът и психиката ни, поради което е важно да ограничим мазнините и въглехидратите, както и алкохола.

22 март е най-ползотворен и успешен за родените през втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Много добър ден за организация на бъдещи дейности и проекти, за нови начинания и контакти, за изяви в обществото, преговори, провеждане на семинари или явяване на изпити, разрешаване на семейни и имуществени въпроси. Ще се чувствате въодушевени и обнадеждени, романтично настроени. Можете да разчитате на подкрепа от страна на околните, на любовта на близките.

Силната ви интуиция ще ви насочва във вярната посока.

Луната на този ден не образува негативни аспекти с другите планети, но образува такива към Слънцето на родените през втора декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. Тези главни негативни аспекти за първите четири кардинални знака ще създават напрежение в контактите и трудности в ежедневието при осъществяването на целите. По-често ще срещате неразбиране и критика от страна на хората. Възможна е появата на главоболие и вътрешни страхове, емоционален дисбаланс и болезнена чувствителност, както и храносмилателни проблеми. Избягвайте прекалено натоварване и стрес, бъдете по-предпазливи и организирани. Добър ден за медитация, слушайте тиха и нежна музика за успокоение и настроение. Бъдете здрави!