Най-точният хороскоп за 22 март

Астро
06:34 - 22 Март 2022
2934
Най-точният хороскоп за 22 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 22 март Луната продължава транзита си през водния знак Скорпион, а съответно и нейното влияние върху нашите емоции и реакции, от които зависи и как ще протече деня ни – позитивно или негативно. Днес в сутрешните часове Луната образува хармонични аспекти с Меркурий (общуване, решения, преценки), Юпитер (просперитет, растеж, успех) и Нептун (вяра, съзнание, интуиция).

Но в сутрешните часове все още е активен и предизвикателният аспект на Луната със Сатурн във Водолей. От една страна той все още ще внася трудности и ограничения за някои хора, но от друга страна хармоничните аспекти на Луната с трите планети в Риби носят успокоение, вдъхновение, силна вяра и надежди за по-добро бъдеще. В обществено-политически план ще са трудностите за постигането на определени цели, свързани с държавни въпроси и решения.

Денят е много благоприятен за научно-изследователска работа, разкриване на тайни и машинации, творчески дейности, планиране или провеждане на културни мероприятия и християнски празници.

В публичното пространство и днес на дневен ред ще бъде работата на полицията и прокуратурата, доставките и цените на горивата, темите за живота и смъртта, застраховките, осигуровките, пенсиите и други социални въпроси. Не е благоприятен денят за изясняване на взаимоотношения, взаимодействие между и с институции, нови начинания, капиталовложения, уреждане на финансови дела и взаимоотношения, с изключение на наследствени въпроси и плащането на данъци.

Ако искате денят ви да бъде по-спокоен и ползотворен, стремете се да не налагате мнението си на всяка цена, да не използвате манипулативни средства за постигане на целите си, да сте по-търпеливи и отстъпчиви в общуването с хората и на не отмъщавате. Подминавайте търпеливо негативните действия на някои хора, проявявайте разбиране и благородство. Всяка негативна мисъл или действие винаги рикошират и се връщат като бумеранг.

Този ден може да е по-труден в емоционално отношение за родените през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Луната в Скорпион със своите хармонични аспекти към планетите в Риби е с положително влияние за родените вече през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Много по-спокойни и уравновесени ще се чувствате. Интуитивно ще стигате до правилните решения и отговори.

Лесно ще усещате фалша, с кого можете да споделите нещо и на кого да се доверите. Планетите в Риби ще ви зареждат с вдъхновение, състрадание и щедрост.

Много от важните за вас въпроси и взаимоотношения ще се развиват успешно за вас, а и късметът е на ваша страна. Чудесен ден за романтични срещи, дълбинни проучвания и търсене на истината, медитация и други духовни практики. От 18:00 до 20:59 часа Луната е „без курс“, а в 21:00 часа тя навлиза в топлия, искрен, щедър и ентусиазиран Стрелец. Бъдете здрави!