Най-точният хороскоп за 22 ноември

Астро
06:08 - 22 Ноември 2021
3566
Най-точният хороскоп за 22 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 22 ноември Луната преминава вече през водния кардинален знак Рак, където ще бъде до 17:58 часа на 24 ноември. През следващите 3 дни приоритет ще бъдат темите за постигане на стабилност и сигурност на лично и национално ниво. При транзит на Луна в Рак сме много по-чувствителни, раними, емоционални и мнителни. Но сме и по-загрижени, състрадателни и съпричастни към нуждите на своите близки. Повишени са интуицията ни и чувството за самосъхранение. Склонни сме да взимаме емоционални решения. Не сме твърде инициативни както при Луна в огнен знак. Вълнуват ни повече домът, семейството и личният ни живот. Нуждаем се от спокойствие и семеен уют. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат важни вътрешно политически въпроси, социални и здравни теми, сигурността в държавата, цените и качеството на храните от първа необходимост, екологични въпроси, горивата, строителството и цените на имотния пазар, както и други важни въпроси.

22 ноември е благоприятен ден за срещи и разговори с роднини, семейни празници и тържества, зачеване, покупка на вещи и мебели за дома, подреждане и почистване, дребни ремонти, уреждане на наследствени имоти и други лични или семейни въпроси.

В личен план Луната в Рак ще има по-неблагоприятно влияние в ежедневието при родените под знаците и предимно през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Може да сте твърде раними и емоционални, зависими от хората в обкръжението, с променливо настроение. Звездите създават предпоставка за да конфликти или недоразумения, затруднения в работата, неразбиране от страна на околните, грижи в семейството и т.н. В здравословен план са уязвими стомахът и психиката. Не се препоръчват пътуване по вода, употреба на алкохол, операции на стомаха и млечните жлези. Препоръчително е да сме в спокойна обстановка, да не позволяваме вмешателство от страна на роднини, да се ограничат месните и мазни храни. Първият работен ден на новата седмица е по-успешен и ползотворен за родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Вие ще се чувствате по-стабилни физически и психически, ще постигате своите цели, ще се изявявате успешно. Ще се ценят загрижеността и проявата на състрадателност към хората. Интуитивно ще усещате как и кога да предприемете действие. Добър ден за кулинарни, творчески и езотерични дейности, медитация и всякакви приятни семейни занимания. Бъдете здрави!