Най-точният хороскоп за 22 октомври

Астро
06:58 - 22 Октомври 2021
1990
Най-точният хороскоп за 22 октомври

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 22 октомври Луната продължава транзита си през знака Телец. В сутрешните часове във въздуха все още ще витае напрежението от последните дни, но през втората половина на деня Луната постепенно се отдалечава вече от Уран, планетата на бунта, свободата и нововъведенията. Това не означава, че всичко ще утихне като с магическа пръчка, защото следват други аспекти на Луната – квадратура към Юпитер (планетата на висшето съзнание, мъдростта, закона) във Водолей и хармоничен аспект с Плутон в Козирог. На този ден от нас се изисква високо съзнание и спазване на законите / наредбите, за да си спестим някои неприятни преживявания. На дневен ред в обществото ще бъдат важни наболели въпроси, свързани с финансите и постигането на реални резултати. Болшинството от нас вече ще гледат много по-реално на нещата от живота, ще бъдат по-търпеливи и изпълнителни към задълженията си. Разбира се, ще има и такива, които ще реагират доста крайно и емоционално, ще се бунтуват срещу законите и ще са склонни да нарушават всякакви правила и ограничения. В световен план и днес съществува опасността от технически аварии, хакерски атаки, а и от инциденти с влакове.

Денят не е подходящ за големи капиталовложения. Желанията ни са твърде силни и това води риск от прекаляване в действията и реакциите.

Този ден е по-неблагоприятен за родените вече през втора и трета декада на знаците, както и с други рождени планети / Асцендент в Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Днес ще се чувствате хипер емоционални и с непредвидими реакции. Склонни сте към риск и крайности в поведението, бунт срещу всякакви ограничения и наредби. Добре обмисляйте все пак преди да кажете или направите нещо, ако искате да си спестите проблеми с началници или със закона. Телецът е голям инат по принцип и не е особено склонен да отстъпва. Затова са му нужни сериозни доводи, които да го убедят. Избягвайте експерименти, пътуване с влак или самолет. Не превишавайте скоростта зад волана. Не са изключени и трудности от финансов характер, повече непредвидени разходи. родените Денят е по-позитивен и ползотворен за родените през втора и трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Вие ще се чувствате емоционално по-стабилни. Имате шансове за по-успешни изяви и постижения. Много по-лесно ще се разбирате с хората в обкръжението си и ще се радвате на подкрепата им. За вас денят е много добър за уреждане на семейни и финансови въпроси, за покупка на практични стоки за дома, на дрехи и всякакви други стойностни неща. От 23:35 до 10:57 часа на 23 октомври Луната е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. Не планирайте нищо важно за 23-ти преди 11 часа. Бъдете здрави!