Най-точният хороскоп за 22 септември

Астро
06:45 - 22 Септември 2021
4000
Най-точният хороскоп за 22 септември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 22 септември Луната транзитира отново през огнения знак Овен. На този ден тя образува едва във вечерните часове и през нощта срещу 23-ти предизвикателни аспекти – таоквадрат с Меркурий във Везни и Плутон в Козирог. Хармоничен аспект с Юпитер във Водолей образува в същите часове. През деня тя няма други главни аспекти, но самата й позиция в Овен внася много ентусиазъм и динамика. Бързо възприемаме всяка информация, бързо реагираме в дадени ситуации и лесно „се палим“. Това е един чудесен ден за забавления, игри, спорт, състезания, конкурси и т.н. Общуваме свободно и изразяваме чувствата си директно. Само да не ни „подпали някой фитила“ с агресивно поведение и арогантно отношение.

Тогава ще сме склонни да отговорим по същия начин и опасността от конфликти и дори сбивания се засилва.

Бъдете по-търпеливи, не реагирайте остро, не демонстрирайте прекалена самоувереност. Нужен е баланс в емоциите и да не рискуваме с опасни действия. Обърнете повече внимание на близките и любимите си хора, проявявайте щедрост и великодушие. Овенът е истински рицар и когато обича, той дава всичко от себе си. Понякога се вълнува повече от личните си цели и докато ги преследва, близките му имат усещането за незаинтересованост. Той гори вътрешно и влага цялата си страст в това, което прави. Направете така, че да привлечете и засилите интереса му, тогава той ще ви „залее“ с огнената си любов.

Този почивен и празничен ден може да внесе някакво напрежение в ежедневието при родените през втора и трета декада (в късните часове) на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Когато Луната е в Овен страстта се разпалва за добро или лошо. Използвайте по позитивен начин тази огнена енергия и обградете с много любов любимите си хора. Не отговаряйте на негативни предизвикателства и така ще си спестите неприятни преживявания. Рисковани действия също не са препоръчителни. Избягвайте пътуване на дълъг път в късните часове на деня и през нощта.

Луната в Овен ще повиши ентусиазма и родените през втора и трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей ще са много по-положително настроени, с повишено либидо и желание за авантюри.

Взаимоотношенията ви с околните ще са топли, очакват ви интересни срещи и преживявания. Юпитер във Водолей ще ви вдъхновява и ще ви носи много късмет. Таоквадратът на Луната с Меркурий във Везни и Плутон в Козирог в световен план повишава напрежението и опасностите от технически аварии, транспортни инциденти, инциденти с млади хора, пожари и експлозии, бури с прекъсвания на електричеството и комуникациите в някои райони по света. Не са изключени хакерски атаки и природни бедствия. Бъдете здрави!