Най - точният хороскоп за 22 януари

Астро
06:52 - 22 Януари 2022
2530
Най - точният хороскоп за 22 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

Луната и днес транзитира през земния знак Дева, а от 21:46 до 00:02 часа на 23 януари е „без курс“. Продължава силното й влияние върху чувствата, реакциите и в обществен план върху работата в служба на обществото. Предизвикателният аспект на Луната към Нептун в Риби и днес е активен.

Нептун повишава нашата състрадателност, нуждата от спокойствие и хармония в обкръжението. Но в негативен план може да се отрази доста неприятно – нереалистично мислене, разсеяност, интриги, фалшификации и разпространение на фалшиви новини, хакерски атаки, кражби и измами, тайни и задкулисни действия, екологични катастрофи, наводнения.

Податливи ставаме към чуждо влияние, лесно се разстройваме, чувстваме несигурност, можем да станем жертва на нечии пъклени планове и т.н. През втората половина на деня Луната образува хармоничен аспект с Плутон в Козирог, но и дисхармоничен с Марс в Стрелец.

Плутон благоприятства научно-изследователската работа, възстановителните способности при хората. Но Марс в Стрелец отново се е активирал от Луната за неприятни проявления. В световен аспект звездите на този ден създават предпоставка за инциденти, инфекции и интоксикации, екологични замърсявания, аварии, прояви на насилие, пожари / експлозии, природни катаклизми, военно напрежение и други.

Да се избягва употребата на алкохол, приемът на силни успокоителни лекарства и наркотични вещества. Не сядайте зад волана, ако сте употребили алкохол или наркотици – ако сте решили да се самоунищожавате, добре, това е вашият избор и живот. Но проявявайте чувство за отговорност към живота на другите хора.

В личен план денят е доста предизвикателен и зареден с напрежение от звездите за родените предимно през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Чувствителността и вярата ви са повишени. Изпитвате силна нужда от подкрепа, съчувствие и топло отношение.

Силната ви вяра днес може да ви направи твърде лековерни, да станете жертва на кражба, измама, интрига или предателство от нечия страна. Не се доверявайте на никого, не споделяйте лична информация. Склонни сте и към разсеяност, затова се опитайте да бъдете по-концентрирани когато правите нещо важно.

Пазете личните си вещи от загуба и от интернет вируси / хакерски атаки. Днес не е благоприятен за вас ден за поставянето на силни медикаменти, упойки или ваксинация, особено за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Не очаквайте твърде много от хората и не бъдете прекалено критични, за да избегнете емоционални преживявания и разочарования. Денят е най-ползотворен и успешен за родените под знаците и предимно през трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Тъй като тези хороскопи се изготвят на базата на транзитната Луна по знак и аспектите й към слънчевия знак, може при повече хора да възникват страхове, да се чувстват несигурни или емоционално нестабилни. Хранете се по-здравословно, ограничете пържените и твърде мазни храни. Игнорирайте негативно настроени хора, не позволявайте да ви използват или да ви влияят.

Подсигурете си спокойна среда и сигурна позитивна компания. Ако „врагът е във вашето легло“, т.е. у дома усещате напрежение и емоционална неудовлетвореност, премълчете и се занимавайте с нещо приятно за вас. Йогата, медитацията и спокойната музика ще имат много положителен ефект. Бъдете здрави!