Най-точният хороскоп за 22 юли

Общество
07:05 - 22 Юли 2021
2786
Най-точният хороскоп за 22 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 22 юли Луната преминава през земния знак Козирог, където ще бъде до 03:12 часа на 24 юли. Козирог е кардинален знак, знак на социалната йерархия, управляван от планетата на отговорността и дисциплината Сатурн. Неговият девиз е „Аз действам“, затова през следващите два дни е време за действие, време за отговорни действия и стремеж към стабилност.

Действията и решенията трябва да се осъществяват чрез спазване на правилата, законите, традициите и нормите.

Козирогът е консервативен знак, който не обича риска и по пътя на осъществяването на целите си предпочита използването на вече утвърдени и изпитани във времето методи и средства. Мисленето му е логично и практично, а емоциите – сдържани. Затова през следващите два дни малко или много ние ще реагираме, мислим, решаваме и действаме като Козирога. Концентрацията ни е отлична. Дните са подходящи за планиране на дългосрочни цели, за взаимодействие с и между институциите, за организация и контрол, издаване на заповеди и изграждане на структури. И най-важното – ден за поемане на отговорности и изграждане на авторитет! В здравословен план са уязвими костите, ставите, гръбнакът, кожата и зъбите. Луната в Козирог създава предпоставка за депресивни състояния, чувство за неудовлетвореност и ограниченост в действията.

На 22 юли в сутрешните часове Луната в Козирог е в хармонични аспекти с Юпитер в Риби и с преминалата вече в земния знак Дева – Венера. В по-късните часове на деня Луната образува хармоничен аспект и с Уран в Телец. В личен план този ден се очертава като най-ползотворен и успешен за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще повишавате своя авторитет в обкръжението си и в обществото, ще получавате похвали и придобивки в семейството. Взаимоотношенията ви с партньорите и дори с опонентите ви ще се развиват както вие желаете. Но, винаги има и едно „но“ – Венера в Дева днес и през следващите 3-4 дни е в предизвикателен аспект с Юпитер в Риби.

Той касае най-вече родените през август Деви и през февруари Риби.

Въпреки, че денят ви като цяло е благоприятен заради позицията на Луна в Козирог, вие все пак бъдете по-пестеливи и не рискувайте финансово. Не бъдете твърде критични и капризни в партньорските отношения. Колкото повече очаквате и изисквате, толкова повече съществува и вероятността да останете разочаровани. 22 юли е по-дисхармоничен ден за представителите на първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първите две декади. Първите четири кардинални знака ще постигат целите си по-трудно. Трябва да полагат много повече усилия, а в същото време денят за тях не е благоприятен за голямо емоционално и физическо натоварване. Спазвайте правилата и законите, предпазвайте се от инциденти и неприятности с висшестоящи или контролни органи. От другите четири знака се изисква повече гъвкавост и компромиси, ако искат денят им да протече по-спокойно и да постигнат желаните резултати. Бъдете здрави!