Най-точният хороскоп за 22 юли

Астро
06:18 - 22 Юли 2022
3488
Най-точният хороскоп за 22 юли

На 22 юли Луната все още е в земния Телец. През първата половина на деня тя е в съвпад с Уран, а по-късно активира и дисхармоничен аспект със Сатурн във Водолей. Тъй като е петък, много хора ще предприемат пътуване из страната и в чужбина за почивните дни.

Днешният ден също е много негативен енергийно, затова и днес вниманието ни трябва да е повишено. Сатурн е планета на ограниченията, трудностите и изпитанията. Той е свързан и с държавната власт и управление, контрола, строителството, планините, границите. Затова може да се очаква по-затруднен трафик по пътищата, задръствания по границите, проверки и контрол по пътищата, проблеми и инциденти в строителството, нарушаване на връзките за комуникация, технически аварии и природни катаклизми.

Въпреки, че Луната в Телец е в добър и спокоен знак, предизвикателните аспекти на звездите тотално видоизменят картината.

Днес за последен ден Слънцето е в знака Рак, което в допълнение към цялата картина е в опозиция с Плутон в Козирог.

Почиващите на море или край други водоеми да бъдат внимателни при къпане. Около 23 часа българско време Слънцето навлиза в огнения знак Лъв. То постепенно ще напредва в знака, за да активира в края на юли и през август (до 21-ви) още предизвикателни и опасни аспекти. Така че, не се отпускайте. Чакат ни още „вълнуващи“ дни и седмици. При Луна в Телец е препоръчително да не се прекалява с количеството храна, особено със сладки и тестени продукти.

Петъчният ден ще е по-динамичен и стресов за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади.

Всеки човек, независимо от неговия зодиакален знак, който има Асцендент и рождени планети в знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей трябва да бъде особено търпелив, отстъпчив, разумен и предпазлив. Бъдете в спокойна среда, не предприемайте рискове, не проявявайте инат. Не пътувайте на дълъг път и шофирайте внимателно в населеното място.

Избягвайте конфликти, ремонтно-строителни дейности, работа с машини и избухливи / запалими вещества, използване на оръжие. Денят не е добър за вас за разговори и предявяване на претенции към началници. Пазете имиджа си, бъдете изпълнителни на работното място.

В здравословен план са по-уязвими болните с хипертонична болест и сърдечни заболявания. Пазете главата и долната челюст от травми. Неподходящ ден за вадене на долни зъби, за операции на гърло и щитовидна жлеза, вадене на сливици.

Съвпадът на Луната с Уран в Телец, а във вечерните часове техният хармоничен аспект към Нептун в Риби ще се отразят доста по-ентусиазиращо и позитивно на родените през втора и трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Изпълнени сте с енергия и ентусиазъм, настроени сте романтично със силно желание за забавления, купони и срещи с приятели или любими хора.

Очакват ви приятни изненади, неочаквано развитие по важни за вас въпроси, много положителни емоции и придобивки.