Най-точният хороскоп за 22 юни 2022 г.

Преминаването на Луната през Овен е наситено с много огън и борба

Астро
06:45 - 22 Юни 2022
4305
Най-точният хороскоп за 22 юни 2022 г.

На 22 юни Луната продължава транзита си през огнения знак Овен, а с нея продължава и проявлението ѝ в делата и преживяванията в нашето ежедневие. Продължаваме да бъдем така активни, инициативни и борбени като типичният Овен.

Реакциите и съответно решенията ни са бързи и категорични, вършим всичко с голям ентусиазъм и страст. Водим борба за доказване на правотата ни, за заемане на лидерски позиции. Овенът не търпи някой друг „да го води“, не „свири втора цигулка“ никога. Той е роден да бъде пионер в работата си и лидер. В общуването си е директен, а ако усети, че губи позициите си, може да стане груб и арогантен.

Затова и дните, когато Луната преминава през знака Овен, са наситени с много огън и борба.

Около обяд тя активира съвпада си с Марс в Овен и втората половина на деня се очертава много динамична и непредсказуема. Днес предстои гласуването на вота за недоверие в Парламента. Затова в обществото и в Парламента можем да очакваме много бурни страсти, конфликти и разочарования. В световен план, както споменах и във вчерашния хороскоп, дните до края на тази седмица са наситени с много емоции поради предстоящите планетни аспекти, особено на Марс към Плутон в Козирог.

Възможни са бурни реакции и конфликти, протести, прояви на насилие, падане на политици от власт, пожари, експлозии, аварии, мощни военни атаки, атентати, изригване на вулкани и други природни бедствия.

В личен план днешният ден е по-неблагоприятен за родените през втора декада, а през нощта срещу 23 юни и за трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади.

Дисхармоничният аспект на Луната и Марс в Овен с Плутон в Козирог, който се активира през нощта, ще бъде активен и на 23-ти. От вас се изисква особено търпение във всичко, което ще ви предостави съдбата. Проявявайте толерантност, разбиране, постоянство в мислите и решенията, добронамереност към хората. Всяка агресия, арогантно поведение и усещане за недосегаемост може да „обърне колата“ и да не постигнете желаните цели. Напрежението в ежедневието, особено при първите четири знака, е голямо. Срещате трудности, желание от страна на други хора да ви дискредитират или премахнат като пречка от пътя си.

Възможно е и използването на манипулативни методи средства.

Периодът е труден за кардиналните знаци до 5 юли, въоръжете се с много търпение. Бъдете честни пред себе си, каквото и да става. Предпазвайте се предимно от травми, сбивания и прояви на насилие, от инциденти. Здравето е най-важно и най-ценно.

На този ден звездите ще подкрепят най-силно родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Близнаците ще получават ценна подкрепа от приятели и близки, от хората в обществото. Лъвовете ще имат успех в разрешаване на юридически въпроси, в преговори и сделки с чуждестранни партньори, в рекламна или издателска дейност, при участие в конкурси и т.н. Много емоционален и романтичен се очертава денят за Стрелците. Ще се радвате на много топлота и страст в интимните отношения, на придобивки в семейството и добри приходи в бизнеса. Много силен ден за Водолеите и наситен с много комуникация. Добър ден за пътувания, покупко-продажби, изпити, преговори, подписване на договори. Бъдете здрави!