Най-точният хороскоп за 22 юни

Астро
11:20 - 22 Юни 2021
2641
Най-точният хороскоп за 22 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 22 юни Луната все още е в знака Скорпион, като в часовете между 09:43 и 15:55 тя е „без курс“. Това бележи деня като неефективен за всякакви важни дела, договорни взаимоотношения, взимане на решения за бъдещето и за нови начинания. Този ден е подходящ единствено за рутинна работа и довършване на вече започнати задачи както в личен план, така и за държавните дела. Иначе Луната в Скорпион ще продължава да оказва своето обичайно влияние върху нашите чувства и желания – силни желания, дълбоки преживявания, недоволство, критичност, търсене и изнасяне на повърхността на всичко скрито и неясно до момента, манипулативен подход и отмъстителност поради засиленото желание за доминиране и власт.

Проблемът е в това, че на този ден каквото и да предприемем, не можем да очакваме някакво развитие и успех в бъдещето.

Денят е благоприятен обаче за предприемане на действия, от които очакваме и бихме искали да не последват негативни последствия за нас. Концентрацията е понижена при Луна „без курс“. По-разсеяни и объркани сме в своите преценки, поради което сме склонни и към грешки. А някои грешки могат да доведат и до инциденти. Затова днес се изисква от нас малко повече внимание и предпазливост – при шофиране и по време на работа, особено в рисковите професии. В 15:56 часа Луната навлиза в огнения знак Стрелец, където ще бъде до 16:05 часа на 24 юни. През следващите 2 дни и половина тя ще ни ентусиазира и вдъхновява, а общуването вече ще е много по-директно и ползотворно заедно с Меркурий, който от 24 юни вече е в директен ход.

В личен план 22 юни до 15:55 часа може да бъде по-напрегнат и объркан в емоционално отношение за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Както вече споменах, денят не е подходящ за важни дейности и решения. И това важи за всички хора, независимо от зодиакалния знак. Първите четири знака трябва да бъдат най-внимателни за грешки, обърквания, загуба на вещи и документи, както и за инциденти. Денят е по-положителен също до 15:55 часа за родените през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби.

Довършете някои дейности, за които до момента не сте имали време.

Отложете важните задачи за следващ, по-благоприятен ден. Отделете време за себе си, не се натоварвайте физически и емоционално. С навлизането на Луната в Стрелец енергиите и влиянието на Луната се променят. В часовете след 15:56 Луната в Стрелец е с по-неблагоприятно влияние вече за родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Не прекалявайте с алкохола, не предприемайте рисковани действия. Луната е в предизвикателен аспект с Юпитер в Риби, а това ни прави по-емоционални и склонни към необмислени рисковани действия. Повишена е опасността от пожари, експлозии, междуличностни конфликти или неприятности с органите на реда. Луната в Стрелец ще има много по-позитивно влияние за родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей – зарежда ви с енергия, оптимизъм, страст и добро настроение, което ще се отразява положително и върху контактите ви с околните. Бъдете здрави!