Най-точният хороскоп за 23 април

Актуални новини
07:44 - 23 Април 2021
3735
Най-точният хороскоп за 23 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 23 април Луната е в земния знак Дева, където ще бъде до 19:06 часа на 24 април. През следващите два дни ще сме стъпили здраво на земята и ще действаме много по-разумно. По-дисциплинирани и изпълнителни сме, мислим задълбочено и аналитично.

Стремим се да вършим по-прецизно работата си, да въдворим ред и обмисляме всичко детайлно.

В стремежа си към съвършенство Девата е настроена и по-критично както към себе си, така и към другите. Дните са подходящи за сериозни анализи, научно-медицински изследвания, за упорита и рутинна работа, обучение, писане и изразяване на мнение, лечение и профилактика на заболявания, почистване и подреждане, уреждане на документи и всякакви други дейности, изискващи добра концентрация и точност на изпълнение. В здравословен план е уязвима храносмилателната система и в частност червата, затова през тези два дни е важно да се храним по-здравословно и да ограничим трудно смилаемите храни. Дните не са благоприятни за операции на червата, черния дроб, жлъчката, дванадесетопръстника, апендикса. Благоприятни са за провеждане на диети, релаксиращи масажи, овлажняващи и подхранващи маски на лицето, подстригване и боядисване на косата, маникюр, засаждане и пресаждане на цветя и други растения /зеленчуци и овощни дръвчета/.

В петъчния ден Луната в Дева образува много благоприятни аспекти с другите планети, което бележи деня като много продуктивен. Тя е в добри аспекти с четирите планети в Телец – Слънце, Венера, Меркурий и Уран. В личен план те ще носят много вдъхновение и ентусиазъм на родените през първа и втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог, както и на онези представители на знака Дева от същите две декади, чието Слънце в рождения хороскоп е само с хармонични аспекти от останалите планети. Ще печелите доверието на хората, ще ви оценят по достойнство и ще се радвате на отлични резултати от труда си. При много от вас може да се появи възможност за по-добри печалби в бизнеса.

Близките ви и любими хора ще ви подкрепят и показват с действията си своята обич.

Сърцата ви ще са изпълнени с любов и надежда. Много добър ден за покупка на всякакви стоки за дома или офиса, за нови начинания и изготвяне на планове по бъдещи проекти, за пътувания и излети, обучение или почистване. Луната в Дева е разположена по-неблагоприятно към Слънцето на родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева (само онези от вас, чието рождено Слънце е силно наранено от предизвикателни планетни аспекти), Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. Някои от вас ще чувстват емоционално напрежение, недоволство и критичност по отношение на хората в обкръжението. А това съответно би могло да провокира спорове и конфликти. Не бъдете твърде взискателни и критични. Съсредоточете се върху своите задачи и самоусъвършенстване. Предпазвайте се от неприятности или инциденти. Бъдете здрави!