Най - точният хороскоп за 23 април

Астро
06:29 - 23 Април 2022
2214
Най-точният хороскоп за 23 април

На 23 април от 06:53 до 09:17 часа Луната в Козирог е „без курс“. В 09:18 часа тя навлиза във въздушния знак Водолей, където ще бъде до 13:14 часа на 25 април.

В дните, когато Луната транзитира през Водолей, управляван от планетата Уран, сме настроени към хората приятелски и в нас бушува неподозирана енергия. Настроението ни е приповдигнато, по-общителни сме, изпълнени с много нови идеи. Бързо възприемаме всяка нова информация. Но колкото и да сме общителни и приятелски настроени, не сме склонни да преживяваме нещо твърде дълбоко и емоционално.

Изпитваме необходимост от повече самостоятелност и ненамеса в личния ни живот. Луната във Водолей може да ни предложи интересни и неочаквани събития, срещи и разговори.

Дните са подходящи за комуникация и обмен на информация, посещение на забавни събития и концерти, срещи и купони с приятели, придобиване на нови знания, разходки на чист въздух, планиране и обмисляне на бъдещи дейности, участие във всякакви групови събития, духовни занимания и т.н.

На 23 април в 14:56 часа Луната във Водолей е във фаза Последна четвърт – Слънцето в Телец и Луната са в аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса между тях), като всяко от тях са на 3 градуса и 19 минути в съответния знак. В такива дни емоциите и енергията ни са променливи и по-нестабилни. Водолей управлява висшата нервна дейност, затова в такива дни са уязвими нервната ни система и кръвообращението. Препоръчително е да се избягва стрес, конфликти, пътуване със самолет, работа с електричество и режещи машини.

Този ден е по-неблагоприятен в емоционално отношение за родените предимно през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Не се натоварвайте физически и психически, избягвайте конфликти с околните.

Препоръчително е да не пътувате на дълъг път днес и да не предприемате рисковани действия. Луната във Водолей повишава опасността от нервни кризи, токови удари, шокови състояния, травми на краката при спортуване. В световен план са възможни авиационни и пътно-транспортни произшествия, технически аварии, прекъсвания на електричеството и комуникационните връзки, внезапни и неочаквани обрати, въздушни удари и други.

Луната днес не образува хармонични аспекти с другите планети, но нейната позиция във Водолей е с по-благоприятно влияние за родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Чувствате се енергични, въодушевени и одухотворени. Общуването и леко и приятно с хората, настроението добро.

Ще се радвате на разбирателство с близките и приятелите си. За вас денят е зареден с по-положителна енергия, насладете се на всеки миг и се забавлявайте. Правете планове за бъдещето. Силната ви интуиция ще ви предпазва от неприятни преживявания. Бъдете здрави!