Най-точният хороскоп за 23 август

Астро
06:51 - 23 Август 2022
3322
Най-точният хороскоп за 23 август

На 23 август Луната продължава транзита си през водния знак Рак. Приоритетите и днес са свързани със сигурността в семейството, с най-близките ни хора и дома в личен план, а в обществен – със сигурността в страната и всякакви вътрешно-политически въпроси, социални, здравни, екологични и други. Луната на този ден е в съвпад с Лилит в Рак, по-късно образува хармонични аспекти с Уран в Телец и с Нептун в Риби, а нощните часове вече активира дисхармоничен аспект опозиция с Плутон в Козирог.

Съвпадът на Лилит с Луната е доста коварен и непредсказуем в емоционален план, защото подтиква хората към всякакви съблазни и грешни действия, за които после човек може да съжалява. Отключва кармични събития, свързани със семейството и личния живот. Сега най-силно са засегнати родените с Лилит, Слънце, Асцендент и други рождени планети в Рак. И това ви го казвам от първо лице, единствено число като представител на знака Рак.

Не е леко и е нужно много търпение и трезва мисъл, за да преминете през изпитанията, които са заложени при всеки човек в зависимост от рождения му хороскоп.

Не се поддавайте на каквито и да било случайни и твърде съблазнителни предложения. Днес и Слънцето от Лъв преминава в земния практичен знак Дева и образува предизвикателен аспект с Марс в Близнаци. Денят не е благоприятен за покупка или уреждане на имуществени, семейни или интимни въпроси. По-важните неща свършете през втората половина на деня.

Денят е неблагоприятен в емоционално отношение за родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. Възможно е да се чувствате емоционално нестабилни, да преживявате всичко твърде силно и твърде лично, да имате и неправилни преценки или реакции.

Предпазвайте се от измами, особено свързани с имущества и от брокери. Избягвайте употреба на алкохол и наркотици, както и пътуване през нощта (включително и родените през трета декада на първите четири знака). Луната и Лилит създават предпоставка също за храносмилателни проблеми, конфликти в семейството, отравяния, самоубийства, семейни драми, удавяния, екологични замърсявания и проблеми с водата, течове в дома и други. Денят е по-ползотворен за родените през втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Вие сте много по-спокойни, емпатични, вглъбени в себе си и задълженията си. Уран ви ентусиазира, а Нептун ви вдъхва вяра и усилва интуицията ви.

Много добър ден за медитация, творчески дейности, организационна и групова работа, разкриване на тайни и мистерии. Телците да бъдат по-внимателни в общуването с хората от обкръжението си и при работа с документи.

Не подписвайте днес договори. Девите да не се доверяват на хора от приятелския кръг, възможни са разочарования и предателства. Скорпионите е добре да избягват пътуване на дълъг път и преговори със задгранични партньори. Рибите да наблюдават и контролират децата си; да избягват спекулативни дейности, хазарт, алкохол и наркотици. Бъдете здрави!